Aktywne Wpisy

Teuvo +115
morskie robaki z dmuchopieca z ryżem bez udziwnień bo nie mam siły na udziwnienia
źródło: 1000025693
Pobierz
Meanwhile_ +39
jednak złożyły to jajo(−_−;)
źródło: 1000008765
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000025693
Pobierz
źródło: 1000008765
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jak wejść do świata IT będąc spoza branży i nie mając studiów IT? Gdzie jest jakiś w miarę łatwy próg wejścia ale osób nietechnicznych? Mam już dość pracy w #korpo gdzie za klikanie w excela i robienia tysiąca szkoleń dostajesz ledwo 5k a jeszcze tną etaty na potęgę. Każdy kto mądrzejszy już dawno uciekł do IT i nawet robienie kwalifikacji księgowych czy menedżerskich nie pomaga żeby ogarnąć w miarę normalną pracę a jeszcze nikt nie chce zdalnej dać. Jak słyszę od programistów ile oni zarabiają w tym samym wieku to żałuje że nie poszedłem dawno do IT...
#naukaprogramowania #programowanie #programista15k #it #rynekit #pracait
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Spóźniłeś się i to bardzo.
Jesteś nietechniczny, szukasz łatwego progu wejścia, rynek juniorów jest przepełniony, na dodatek zagrożony (nie tylko juniorów).
Szkoda Twojego czasu, lepiej naucz się kafelki kłaść czy coś więcej wyciśniesz niż teraz, prościej się nauczyć, mniejsza konkurencja i mniejsze zagrożenia.
No chyba,
@mirko_anonim: znajomości, albo wysyłanie setek cv i liczenie na cud.
Przepisz modne techn w ofertach 160zl na h plus
Zapisuj czego pytają na rozmowach i tyle xX
Każda rekrutacja w it jest taka sama
G---o pytania męczenie z teori
Wygrywa ten co weźmie mniej
Ew może być częściej w
Studia dają papier
Walka z terminami
Stare wersje Javy
J-----e z matmy
3/4 seniorów nie
Idź zapytaj jak zostać kierowcą zawodowym bez prawa jazdy, bo Ty masz w domu Tira i sie samodzielnie na podwórku nauczyłeś jeździć.