Aktywne Wpisy

ossprime +60
Szkoda życia na dalsze patrzenie, jak lelon puszcza ulicę z torbami. Czas rozpocząć łykend.
Portfel pobił swoje ATH i od sylwestra wygenerował już 700k zysku.
#gielda #portfelgrubasa <- triggeruje? daj na czarno
Portfel pobił swoje ATH i od sylwestra wygenerował już 700k zysku.
#gielda #portfelgrubasa <- triggeruje? daj na czarno
źródło: chart (5)
Pobierz

Mirki, powiedzcie mi czy to jest normalne, czy po prostu robią mnie w ciula?
Drugi rok z rzędu moja kontraktornia odmawia mi podwyżki. Wymówka: klient (duży bank) zamroził budżety, u klienta są zwolnienia i "teraz to w ogóle trzeba się cieszyć, że jest praca"
Tylko ja nie mam umowy z bankiem, tylko z kontraktornią. Biorą na mnie w------ą marżę co miesiąc, a teraz żal im dorzucić głupie 10 zł do stawki. Zwalają wszystko na sytuację u swojego klienta, a przecież to oni są moim pośrednikiem.
Chciałbym rzucić papierem i znaleźć cos innego, ale nie wiem czy w dobie AI da mi ktoś taka stawke.
#pracait #b2b #korposwiat #januszebiznesu #programista15k #kontraktornia #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: "nie wiem czy [...] da mi ktoś taka stawke. " XDDDDDDD
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: firmy są tego świadome jakie są obecnie stawki, więc dlaczego mieliby Ci dawać "nierynkowe" pieniądze. Znajdź kontrofertę i wtedy negocjuj.
Ja sam grzecznie siedzę u alfonsa na stawce z końca 2023 r., bo rok później i teraz nierealne, żebym znalazł coś w tej kasie przy podobnym zakresie obowiązków zajmujących mi
Jest to miedzynarodowa duza firma finansowa i miedzynarodowa kontraktornia, zatrudniony jestem przez polski oddzial. Chcialem podwyzke z 200 zl/ na 215 zl/h. Ale oni odpowiadaja: "ok, zobaczymy co powie klient" a potem "klient nie zgadza sie na podwyzke, nie mozemy nic zrobic".
Ogólnie to prawda, zamrozil wszystkim podwyzki, nie tylko mi, bo mam dostep do takich info nieoficjalnie. Natomiast wiem z pewnych zrodel,