Wpis z mikrobloga

Co do mojego wpisu:

https://wykop.pl/wpis/70143949/mam-31-lat-pierwsze-konto-zarejestrowalem-tu-w-201

Nie zrobiliście nic o co byliście proszeni. Ludzie przychodzą, ludzie odchodzą, tak wygląda życie. Ja odchodzę. Wszyscy wiemy gdzie. Hej!

Jaki Ja k---a byłem głupi. XD

Myślałem, że #hejto to normalne miejsce. Stężenie ludzi autystycznych, adhdowców sięga 60%. Jakichkolwiek kobiet brak (odkąd @moll skasowała konto). No niby powinno się wszystko trzymać, aby to był serwis prosperujacy bez kłótni, ale po kilku letnich obserwacjach ten serwis przejawia Wśród jednostek zachowanie nazywane psychologią kraba.

Polityka? Możesz mieć tylko i wyłącznie poglądy takie jakie ma większość. Żeby to jeszcze było merytorycznie prowadzone, ale nie. Wyzwiska, argumentum ad personam.

Masz wątpliwości co do polityki #ukraina w ostatnim czasie i chcesz pogadać? Nie ma rozmowy, masz w---------ć. XD zlatują się wszyscy i dokonują ostracyzmu.

Logowanie przez fb nie działa. C--j wie kiedy będzie działać, nawet jeśli się to zgłosi a mail supportu to I tak brak odpowiedzi, bo nikt nie odpowiada. Może zgubili hasło.

Masz problem ze sprzętem na #linux? Linux nie ma problemów ze sprzętem i kropka. Co prawda Linux może mieć problemy ze sterownikami, ale to możesz sobie sam napisać, a z resztą linuks jest najlepszy. Z jakąkolwiek dystrybcją linuksa Nie masz problemu to przyjdzie ktoś kto nazwie cie debilem bo trzeba było wybrać inną.

Odkąd wprowadzili exp Za wykonywanie daily challenge, Żeby ożywić ten martwy portal, nauczyli tym samym niektórych użytkowników po prostu logować się I floodować serwis. Komentarze wyrwane z kontekstu n----------e w szybkości 20 / 30 / 50 w kwadrans, bo Tomeczek musi wyrobić normę o 23 w środową noc.

Nepotyzm, brak reakcji moderacji, agresja względem nowych użytkowników. Posty o tym się przejawialy tutaj. Idźcie, sprawdźcie sami jak tam jest.

Są także problemy z obsługą użytkownika, o czym pisał inny kolega tutaj @MadMan1
https://wykop.pl/wpis/85989231/gdybyscie-chcieli-usunac-konto-na-hejto-pl-to-zycz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adam_Konarski_z_Katowic: Jakoś nigdy nie było mi z Hejto po drodze, ale pamiętam jak niecały rok temu zabłądziłem tam z ciekawości jak będą komentować wywiad z Białkiem to nie wiedziałem czy się śmiać, czy płakać. Bo oto portal, na którym o Ukrainie wolno mówić dobrze albo wcale zarzuca Wykopowi brak pluralizmu XD Bo sorry, ale w zestawieniu z nimi, tutaj mamy oazę wolnego słowa XD Nie wierzyłem, że kiedyś to powiem
  • Odpowiedz
Tam jeden admin o nazwie Owca zrobił sobie z kolegami prywatny folwark i rozje*ali dobrą ideę hejto. Szkoda, ale hejto tak czy owak nie da aię używać w takiej formie. Widać, że zrobione w 24 h niestety czy w ile tam się chwalili.
  • Odpowiedz