Aktywne Wpisy

melquiades +64
Totalną żenadą ze strony TVP jest zupełny brak wypożyczeń komentatorów z innych stacji żeby ten komentarz podczas mundialu trzymał jakiś poziom, tak jak to było jeszcze kilka lat temu. Przy 104 meczach efekt jest taki, że 3/4 meczów komentują jakieś nołnejmy zabijające emocje, a resztę robią w kółko Borek i Laskowski. Nie wiem czy jakby taki mecz jak ten skomentował ktoś żyjący na co dzień angielską piłką jak np. Pełka to takiemu

Mój statement co do kanału Rumuński Pies i dalszego prowadzenia aktywności memiarskiej wokół tagu #kiszak
źródło: 79763409-e8da-4f85-a31b-cc4c53663abd
Pobierz

![Moja mama mogła żyć, ale nie było dla niej miejsca [na OIMIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d58140d2e77085c69d1acf192736e4f5aa8a2f3cd44b5a6317588b87f12d3322,q80.webp)
Ehh panowie i gdzie ten sens życia? Każdy dzień jest taki sam, nie umiem nie być przeciętny. A przecież miałem robić rzeczy wielkie, coś osiągnąć, odkrywać, tworzyć. Kto z nas tak wyobrażał sobie dorosłość? Jako dzieci lubimy przecież coś tworzyć, budować, marzyć. Nikt jako dziecko nie marzy o byciu magazynierem czy robieniu w korpo. Zawsze to jakieś inspirujące rzeczy typu rozmyślanie o kosmosie, badanie przyrody, eksperymenty czy bardziej abstrakcyjne rzeczy. Potem po 20-30 latach jest zderzenie z rzeczywistością ale nadal jesteśmy w głębi tym samym dzieckiem. Wpadamy w jakiś matrix z którego nie da się wyjść i jeszcze każdy mówi że tak trzeba, bo to dorosłość, odpowiedzialność. I tak, oczywiście że "możesz wszystko" co z reguły ogranicza się do wyjścia na rower weekend, pójścia na zakupy, może jakiś krótki wyjazd albo wakacje raz na rok, tylko nie za długo bo musisz wracać do matrixa. I to tyle z tego życia, porobiłeś coś szalonego przez weekend (=robiłeś coś innego w ciągu dnia niż praca) to teraz grzecznie wracaj do matrixa.
#depresja #feels #samotnosc #przegryw #przegrywpo30tce #blackpill #doomer #antynatalizm #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 09a62b00d233510978452aaa08a4b0054dc1c93099d0218b32ae44dda434bc46
PobierzJesteś takim samym "pyłem", jak wszystkie zwierzęta na tej planecie, przy czym ludzie to też zwierzęta nieustannie walczące o swój byt. Tak samo działa hierarchia, którą rządzą w naszym przypadku głównie pieniądze.
Jedyne co Ci mogę doradzić, to tylko tyle, że rozwijaj swoje pasje i bądź ciekawy świata. Wiele osób będzie Ci walało kłody pod nogi co
@mirko_anonim: Niedorozwinięty to ty jesteś jak się godzisz na nieprzyjemność i niewygodę, masochisto xD