Wpis z mikrobloga

@kto-wie-ten-wie32: Nie dajmy się zwariować. Przecież tego właśnie chce Kiszak - abyśmy się zamknęli i nie rozpowszechniali już tego jakim jest toksycznym człowiekiem. Gdy tak się stanie to on wygra. Teraz ma idealną wymówkę do kneblowania nas, bo "on się boi o stalking". Kiszak zagrał teraz kartę ofiary i musi teraz spijać p--o które sam sobie nawarzył swoim kontentem opartym na hejcie.
  • Odpowiedz
@kto-wie-ten-wie32: Nie było mnie od 13-stej chyba, co tu sie stało? skąd nagle taki "plotwist", w sensie domyslam się ze kolega pomawiał kiszaka o zdrade jednak, ale skąd nagle stalking i doxing? są jakies nagrania, wiecej zdjęć?
  • Odpowiedz
@kto-wie-ten-wie32: wykopki stalkują jakieś osoby postronne bazując na plotkach i jakiś informacjach z d--y. Nowe, nie znałem. Zamiast skupiać się na wytykaniu debilizmów, które szerzy kiszak, to w---------ą się w jego życie prywatne. Wolałem jak ten tag nie był zawalony z-----i i siedzieliśmy tu w gronie 50 obserwujących. Ament.
  • Odpowiedz
  • 14
@kto-wie-ten-wie32:
Jak sie kiszak nabijał z twojego głosu ku uciesze swoich akolitów to jakoś miał w p-----e, ze napuszcza na ciebie bezposrednio swoja sekte i rani czyjes uczucia.
  • Odpowiedz