Wpis z mikrobloga

@orkako: uderzyłeś sie jedynie w własna głowę i ci sie halucynacje zintensyfikowały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszedzie f-----m, f-----m najwiekszy problem, f-----m powraca juz za 5 minut, a tymczasem migranci morduja masowo, gwałcą masowo, kradna masowo i demograficznie zastępuja europe.
Nieno faktycznie, to faszyzmu sie boi europejczyk wieczorem idac przez uliczki xDDDDDD

Serio, lecz sie.
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: Nie uważam takich działań za specjalnie adekwatne, na zasadzie "wet za wet". Lepiej przeprowadzić jakąś akcję edukująco-informującą, żeby doszło do obywateli Ukrainy, że UPA też ma swoje mroki, a nie jedynie blaski, podobnie jak nasi Żołnierze Wyklęci czy AK.
  • Odpowiedz
  • 1
@OskarDeveloperski: Masz prawo do swojej opinii, a ja do swojej. Nie wydaje mi się aby twoja opinia byłaby zbytnio poważana i jest tak niedorzeczne, że nie mam zamiaru się nią przejmować. Gdybyś jeszcze jakieś argumenty miał, ale rozumiem dlaczego ich nie masz. Życzę ci miłego dnia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@orkako: Masz prawo do swojej opinii, a ja do swojej. Nie wydaje mi się aby twoja opinia byłaby zbytnio poważana i jest tak niedorzeczne, że nie mam zamiaru się nią przejmować. Gdybyś jeszcze jakieś argumenty miał, ale rozumiem dlaczego ich nie masz. Życzę ci miłego dnia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

To jakas kopiujwklejka ktora za kazdym razem wpisujesz jak ktoś zamknie ci morde i musisz panicznie
  • Odpowiedz
  • 1
@OskarDeveloperski: zalatujesz coraz większą frustracją kolego. Po ilu wpisach będzie pocisk na moją starą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wyluzuj. Musisz nauczyć się dostrzegać więcej dobra i piękna. :)
Jeśli twoje toksyczne ego wymaga abys uznał, że coś wygrałeś, to śmiało. Nie masz żadnego znaczenia w moim życiu, ani to co sobie powkładasz do głowy. Jak dla mnie możesz sobie napisać nawet że mnie zaorałeś w dyskusji,
  • Odpowiedz
  • 0
@OskarDeveloperski: XD
Dobra, pośmialiśmy się, ale szkoda mi juz czasu nawet na czytanie co tam wymazałeś. Ja juz napisałem co miałem napisać. . Nie odpisuj, bo przejżałem twój profil i jesteś totalnym toksykiem ktory nie wie kiedy przestać, więc idealny kandydat na czarną listę. Zero kultury, obycia i totalne rozemocjonowanie. Jak chcesz, tez mnie sobie dodaj na czarną. Ponownie miłego dnia i mam nafzieję, że dołasz sobie poukładać ten bałagan
  • Odpowiedz
@orkako: Co możesz zrobić jak nie uciec gdy konfrontujesz się z faktami? Twoje wybujałe ego wykopka nie pozwala na przyznanie się do błedu, tylko będziesz pajacował, zmieniał temat, wymyślał sobie strawmany, pisał o tym że ci sie ton wypowiedzi nie podoba, dostałeś proste pytanie które miało cię naprowadzić na błąd który popełniasz żebys sie czegos nauczyl i wiecej nie blaznil. Wykorzystaj to a nie bez ładu i składu miotasz się
  • Odpowiedz
Lepiej przeprowadzić jakąś akcję edukująco-informującą, żeby doszło do obywateli Ukrainy, że UPA też ma swoje mroki,

@maszynista_grot: XD przecież oni wiedzą. Spróbuj z Ukraińcami podyskutować o tym na X. Żaden jeszcze nie zaprzeczył że to miało miejsce, tylko piszą że to była reakcja na dyskryminację ze strony Polski
  • Odpowiedz