Aktywne Wpisy

Cin-Cin +16

mmm_MMM +102
Dobry, pora chyba powoli do was wrócić. Bardzo wszystkim dziękuję za słowa wsparcia i otuchy, cieplej na sercu mi się zrobiło, dobrzy z was ludzie (。◕‿‿◕。) Nie chcę wołać, żeby nie zakłócać wam niedzielnego spokoju, a jeszcze bym o kimś zapomniał.
Może z jednym wyjątkiem, szczególne dzięki również dla @JaTuTylkoNaMoment - nie wiedziałem, że masz dostęp do mojego dysku. Żarcik oczywiście, dzięki za zastępstwo
Może z jednym wyjątkiem, szczególne dzięki również dla @JaTuTylkoNaMoment - nie wiedziałem, że masz dostęp do mojego dysku. Żarcik oczywiście, dzięki za zastępstwo
źródło: plmundial
Pobierz

źródło: 28051
PobierzWszedzie f-----m, f-----m najwiekszy problem, f-----m powraca juz za 5 minut, a tymczasem migranci morduja masowo, gwałcą masowo, kradna masowo i demograficznie zastępuja europe.
Nieno faktycznie, to faszyzmu sie boi europejczyk wieczorem idac przez uliczki xDDDDDD
Serio, lecz sie.
To jakas kopiujwklejka ktora za kazdym razem wpisujesz jak ktoś zamknie ci morde i musisz panicznie
@smutny_kojot: man invents fictional scenario, again
Wyluzuj. Musisz nauczyć się dostrzegać więcej dobra i piękna. :)
Jeśli twoje toksyczne ego wymaga abys uznał, że coś wygrałeś, to śmiało. Nie masz żadnego znaczenia w moim życiu, ani to co sobie powkładasz do głowy. Jak dla mnie możesz sobie napisać nawet że mnie zaorałeś w dyskusji,
Dobra, pośmialiśmy się, ale szkoda mi juz czasu nawet na czytanie co tam wymazałeś. Ja juz napisałem co miałem napisać. . Nie odpisuj, bo przejżałem twój profil i jesteś totalnym toksykiem ktory nie wie kiedy przestać, więc idealny kandydat na czarną listę. Zero kultury, obycia i totalne rozemocjonowanie. Jak chcesz, tez mnie sobie dodaj na czarną. Ponownie miłego dnia i mam nafzieję, że dołasz sobie poukładać ten bałagan
@maszynista_grot: XD przecież oni wiedzą. Spróbuj z Ukraińcami podyskutować o tym na X. Żaden jeszcze nie zaprzeczył że to miało miejsce, tylko piszą że to była reakcja na dyskryminację ze strony Polski
@orkako: Po prostu przeciętny wyborca KO
https://mieroszewski.pl/upload/2023/12/polska-i-polacy-oczami-ukraincow-2023-pl-www.pdf
Z tego raportu wynika, że :
@Kuklak: Mentzen i Braun.