Wpis z mikrobloga

@pietryna123: bo tak zakłada norma, która nakazuje kosz jeżeli nie ma stałego systemu asekuracyjnego żeby dać złudne poczucie bezpieczeństwa osobom wchodzącym po drabinie bez zabezpieczenia. Same profile od kosza są na tyle cienkie i płaskie, że zapomnij o złapaniu go podczas lotu.
  • Odpowiedz
@Moj_Panie:
Tobie też się cabloc wiecznie blokuje nie wtedy kiedy trzeba? Zawsze się zastanawiałem czy to ze zużycia czy po prostu szelki nieodpowiednie do tego systemu miałem xd
  • Odpowiedz
@Endrius: c--j wie. W sumie to sie nie zastanawiałem nad tym, aż do teraz, wic sobie pomyślałem, że to może nie kwestia zużycia, a raczej Twojego coraz to większego doświadczenia. Nie wiem czy zrozumiałe to przedstawię, ale chodzi mi oto, że twoje pewniejsze i bardziej hardcorowe ruchy, dla ciebie są blokadą, ale w założeniach systemu bezpieczeństwa, te same ruchy wykonane przez nowicjusza są uważane za głupie i niebezpieczne, dlatego system
  • Odpowiedz
@Moj_Panie:
Wiem co masz na myśli chociaż u mnie to zazwyczaj jakaś rzecz typu wkrętarka trzymana w ręce najbardziej przeszkadza a tors musisz trzymać dosyć mocno oddalony żeby wózek szedł prosto xd
  • Odpowiedz