✨️ Jak poradzić sobie z trudnymi momentami w życiu?Ⓘ Rok temu rozglądaliśmy się z dziewczyną za ofertami mieszkań i kredytów hipotecznych. W ciągu kolejnych kilku miesięcy odeszła ode mnie, mój kot zaczął ciężko chorować i nie wiem ile jeszcze przeżyje, a u taty wykryli guza mózgu. Gdyby ktoś mi wtedy powiedział jak bardzo życie mi się zmieni, nie uwierzyłbym.
Czuję że muszę tylko chwilkę odpocząć i poczuję się lepiej, prawda? Prawda?
@mirko_anonim: ciesz się że, nie wziąłeś tego kredytu z szonem, bo teraz byłbyś bez mieszkania i z długami. Dużo zdrowia dla taty i wytrwałości dla Ciebie. Będzie dobrze.
@mirko_anonim: bedzie lepiej zawsze pozniej jest lepiej. A po takich traumach odkrywasz siebie na nowo.
Rok temu bylem chhba w najgorszym emocjonalnym dołku jaki mialem w życiu. I podobnie jak u Ciebie początkiem byl koniec zwiazku z babą. Ale to co sie wtedy zmieniło mnie, to co robie i to czego doświadczyłem. Nawet ludzie w pracy mowia, ze mam zupełnie inna aure niz kilka lat
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
Rok temu rozglądaliśmy się z dziewczyną za ofertami mieszkań i kredytów hipotecznych.
W ciągu kolejnych kilku miesięcy odeszła ode mnie, mój kot zaczął ciężko chorować i nie wiem ile jeszcze przeżyje, a u taty wykryli guza mózgu. Gdyby ktoś mi wtedy powiedział jak bardzo życie mi się zmieni, nie uwierzyłbym.
Czuję że muszę tylko chwilkę odpocząć i poczuję się lepiej, prawda? Prawda?
#depresja #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Dużo zdrowia dla taty i wytrwałości dla Ciebie. Będzie dobrze.
Rok temu bylem chhba w najgorszym emocjonalnym dołku jaki mialem w życiu.
I podobnie jak u Ciebie początkiem byl koniec zwiazku z babą.
Ale to co sie wtedy zmieniło mnie, to co robie i to czego doświadczyłem. Nawet ludzie w pracy mowia, ze mam zupełnie inna aure niz kilka lat