Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +104

mirko_anonim +109
✨️ Jak zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu? Ⓘ
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
Minął rok od kiedy zacząłem zgłaszać patoparkowanie we Wrocławiu przez serwis uprzejmie donoszę. Zgłaszam tylko na policję, bo jestem przeciwny SM jako organizacji i uważam, że każda SM powinna zostać zlikwidowana.
- Przez ten czas tylko raz musiałem iść do sądu, bo komuś się wydawało, że wie lepiej gdzie może parkować.
- Kilkadziesiąt (może łącznie z 30) razy byłem na komendzie podpisać zeznania.
źródło: IMG-8935
Pobierz

Wołam @NimooZysku bo był chitry na tę wiedzę
#gielda
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-14 o 15.24.12
Pobierz@Frogi: Zazwyczaj pasywnie, ale zaglądam do portfela jak gibający się hitler ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Codon: Ja też (。◕‿‿◕。) wrzuć sam czasem swoją grubą dniówkę
@breakdown1: Nie krzywdzę, pokazuję wam waszą przyszłość, jak sami będziecie upaśli w xuj
@Glupiii: Kochajmy się jak bracia, ale rozliczajmy jak ydzi. Kredytówka albo bocian, ziom.
@ethize: Nażarłem się w marcu po korek i sprułem poduszkę bezpieczeństwa prawie do 0. Teraz tylko leżę, trawię, odbudowuję poduchę i liczę nowe $$$.
OZE?
@jungerpl: Też mi się za dzieciaka zdarzało dostać 50k. Akurat wystarczało na Kaczora Donalda i gumę-kulkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-14 o 15.53.16
Pobierz