Wpis z mikrobloga

A, i ofc to nie znaczy że masz sie nie rozwijać-po prostu nie mierz per se w wyjście z jakiegos konceptu, bo on cie będzie gonić. Po prostu sie tym ciesz i mierz np w to że na starość chociaż nie zdechniesz uniesamodzielniony w domu samotnej starości, bo chociaż podetrzeć sie będziesz samodzielnie umiał
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja to widzę tak, nie wiem ile masz lat OPie, ale generalnie jeżeli już ci bliżej do 30 lub po 30 a próbowałeś wychodzić z przegrywu i nadal nic, no to znaczy, że najwyraźniej takie już twoje przeznaczenie w tym świecie i raczej się z tym niewiele zmieni.

Ja miałem podobnie do tego co opisujesz, wyznaczałem sobie cele i poczyniałem kroki do wychodzenia z bycia piwniczakiem - pisałem do
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: To jest problem, który jedynie operacja mordy cokolwiek Ci zmieni - bez zmiany tego pierwotnego sygnału to nic ci nie da wysiłek bo ludzie widzą przez pryzmat twojej mordy i ogólnego looku, a nie na odwrót

Większe staranie się przy tym samym mordzie to będzie postrzegane jako kompensacja i jedynie utwierdza ludzi w tym, że jesteś przegrywem ze słabymi genami.

PS Wykorzystaj zdobycze cywilizacyjne - medycynę estetyczną (
  • Odpowiedz