Wpis z mikrobloga

Bo to wydarzenie sportowe, a nie geopolityczne? I jaki związek ma tenisistka z wojną?

@adam128256 A zabijanie sportowców to jakie wydarzenie? Jak myslisz? Wojna, śmierć najbliższych i ogólny chaos pomaga w przygotowaniach do zawodów? Pomyśl, że Twoje miejsce ćwiczeń zostało zniszczone, treningi przerywają alarmy, a mieszkanie trenera zostało trafione dronem.

A i to wszystko w założeniu, że po prostu nie u-----o ci glowy w trakcie treningu, albo zamiast występu na korcie
  • Odpowiedz
@adam128256: jak jest z Rosji to jest współwinna, taka prawda. Oni nie są pracowni tej wojnie, zwykli obywatele nie są tam zniewoleni tylko klaszczą tym na górze
  • Odpowiedz
I jaki związek ma tenisistka z wojną? Wy macie już tak łby przeprane, że szok.

@adam128256: wypowiedzi popierające atak na Ukrainę są wojennymi materiałami propagandowymi. Ona w nich występuje. To wystarczy.
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: ale ja nic nie pisałam, że takie pytania należało zadać, tylko odpisałam innemu użytkownikowi na pytanie, jaki związek mają ruskie tenisistki z wojną. A to, że nie powinno ich tam w ogóle być, zwłaszcza za jawne popieranie putina, to kwestia bezdyskusyjna.
  • Odpowiedz