Aktywne Wpisy

Zrobiłem to Raguu. No i mówiąc szczerze byłem pełen obaw bo seler surowy smakował jak mydło, dodanie mleka do pomidorów też było kontrowersyjne, ale wyszło wyśmienicie. 10/10 wreszcie smakuje to dokładnie tak jak z dobrej włoskiej restauracji. A wsm wcale dużo dłużej nie robiłem niż zwykle koszt dodatkowych składników (seler, mleko, marchew) pomijalny w kontekście całego dania. Zrobiłem z 2 kg mięsa xD będę jadł cały tydzień #gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 1000006512
Pobierz
vieniasn +24
nie no jak obetnę łeb całkowicie na łyso to wyglądam jakbym 10 lat przesiedział w Sztumie no ludzie cochani po kim ja wyglądam jak patus

Czy macie takie wrażenie że dziewczynom 18-25 lat bardziej imponują osiągnięcia rodziców niż osobiste? Dużo pytań o rodziców, ich majątek?
#pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Logiczne, że gówniary pytają o hajs starych, bo to oznacza hajs dla oskarka.
@mirko_anonim: W sumie to bardzo sensowne pytanie.
Kto z rówieśników ma jakiekolwiek osiągnięcia? Pierwsza praca to żadne glamour. Nawet studia to tylko potencjał. Te słynne memy ze studentami prawa, którzy szczycą się, że są STUDENTAMI PRAWA. No dobra, ale nie jesteś jeszcze prawnikiem.
Ogarnięci rodzice raczej mają ogarnięte dzieci. Nie jest to pewnik, wiadomo. Ale jest
Na pewno zmniejsza to szanse na patologie wśród teściów i ogólnie pochodzenie z wyższej klasy społecznej zawsze jest dobrze widziane
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@quarien: wiesz, kiedys myslalem, ze chodzi o elitarnosc kierunku prawo i wysokich progow na prawo, co by prowadzilo do wnioskowania, ze jest tam jakas