Wpis z mikrobloga

@Mintaa: To tylko pokazuje jak wielką siłę ma lobby deweloperskie w Polsce. TVN to telewizja lewicowa. W związku z tym gdy Tusk robi coś po myśli lewicy to klepią go po ramieniu. Gdy Tusk robi coś sprzecznego z zachodnio-lewicowymi standardami to go krytykują. Za to w temacie deweloperki od zawsze stali i stoją w jednym szeregu ze stanowiskiem lobbystów. Lać beton, kredyt 0% machen, potrzebny na wczoraj!
  • Odpowiedz
@Trax94: I co to foto ma udowadniać? Tak jak wspomniałem - to tylko pokazuje siłę lobby deweloperskiego. Wszyscy w mainstreamie wchodzą im w dupę. Niezależnie od tego czy stoją po lewej czy też po prawej. Od polityków przez portale informacyjne po telewizje. W zasadzie jedyna opcja, która otwarcie się temu sprzeciwiła i zablokowała BK0% to polityczne świeżaczki z PL2050.
  • Odpowiedz
@Zarrakash: udowadnia to że bez względu na to czy rządzi lewica czy prawica, deweloperzy i inna patologia tego pokroju będzie się dogadywać z rządem, będą też napuszczać jednych na drugich co jak widać po twoim komentarzu się udaje. Prawdziwy spór toczy się między małym procentem najbogatszych a resztą społeczeństwa którą trzeba skłócać ze sobą, aby nie pokleili co jest grane
  • Odpowiedz
@Mintaa: Mnie tam bardziej zastanawiaja dwie rzeczy, jezeli byli podstawieni przez tvn starczylo zmienic nazwisko, jezeli tvn nie wiedzial o ich podstawieniu czemu nikt nie wpisal tego nazwiska w google xD przeciez to stazysta jakis wymyslil chyba
  • Odpowiedz
@Trax94: Nie wiem gdzie się tu dopatrujesz ataku politycznego albo podziału - sam spróbowałeś taki podział wprowadzić w dyskusję wrzucając foto z geniuszami od BK2%.

O lewicowości TVNu i Tusku wspomniałem tylko ze względu na fakt, że jako telewizja o zacięciu lewicowym TVN trzyma się konsekwentnie swoich wartości w krytykowaniu polityków oraz ich działań. Dlatego czasami chwalą Tuska, a czasami go ganią. Tak samo jak często chwalą lewicę i często
  • Odpowiedz
@Mintaa: totalnie przypadkowi ludzie w perfekcyjnie naswietlonym studio z mikrofonem z TVN. Taka sama przypadkowosc jak wynajeta rodzina ze Shutterstock.
  • Odpowiedz
@Zarrakash: ok, źle Cię zrozumiałem za pierwszym razem, jak doprecyzowałeś to już wiem co miałeś na myśli. Ale to też pokazuje, że ta stacja to chorągiewka
  • Odpowiedz
@Mintaa: Jasne, i dlatego podpisali ja własnym imieniem nazwiskiem, jakby znalezienie kogoś w 5 sekund było problemem/
Wykryłeś kolejny spisek.

Dopłaty są konieczne, ale ich nie będzie. Po co rząd ma się narażać wyborcom-debilom? Kasy i tak nie ma, więc tym lepiej dla ministra finansów.
  • Odpowiedz
To tylko pokazuje jak wielką siłę ma lobby deweloperskie w Polsce.

@Zarrakash: Mam tak wielką siłę, że nie jest w stanie przepchnąć niczego w rządzie i sejmie. POTĘGA.
  • Odpowiedz