Aktywne Wpisy

breakdown1 +8

LuznaPusi +107
jaaa p------e, ale mnie wykręciło z żenady xd pracuje w globalnym korpo i ostatnio coś nam zapowiedzieli, że mają dla nas niespodziankę za dobrą pracę
wszyscy myśleli, że pewnie znowu jakieś g---o typu zniżka 10% na bilet do kina
a oni nam wrzucili możliwość obejrzenia za darmo podcastu CEO z przydupasami gdzie nawzajem sobie opowiadają jak to ciężką pracą doszli do sukcesu xDD 2h i to poza godzinami pracy
#pracbaza
wszyscy myśleli, że pewnie znowu jakieś g---o typu zniżka 10% na bilet do kina
a oni nam wrzucili możliwość obejrzenia za darmo podcastu CEO z przydupasami gdzie nawzajem sobie opowiadają jak to ciężką pracą doszli do sukcesu xDD 2h i to poza godzinami pracy
#pracbaza

![LGs dodaje Spyware do swoich SmartTV, Monitorów [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c23804c22ff487ae950cbda480e1f7345f0c1f40399b57a7aede44d63db184e1,q80.jpg)

#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #gielda #inflacja #pkb
źródło: obraz
Pobierzźródło: TVN to dno
PobierzWstrętne, gruba baba.
źródło: image
Pobierzźródło: obraz_2026-03-15_161148269
PobierzO lewicowości TVNu i Tusku wspomniałem tylko ze względu na fakt, że jako telewizja o zacięciu lewicowym TVN trzyma się konsekwentnie swoich wartości w krytykowaniu polityków oraz ich działań. Dlatego czasami chwalą Tuska, a czasami go ganią. Tak samo jak często chwalą lewicę i często
Wykryłeś kolejny spisek.
Dopłaty są konieczne, ale ich nie będzie. Po co rząd ma się narażać wyborcom-debilom? Kasy i tak nie ma, więc tym lepiej dla ministra finansów.
@Zarrakash: Mam tak wielką siłę, że nie jest w stanie przepchnąć niczego w rządzie i sejmie. POTĘGA.
Komentarz usunięty przez moderatora