Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +85
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #gielda #inflacja #pkb
źródło: obraz
Pobierzźródło: TVN to dno
PobierzWstrętne, gruba baba.
źródło: image
Pobierzźródło: obraz_2026-03-15_161148269
PobierzO lewicowości TVNu i Tusku wspomniałem tylko ze względu na fakt, że jako telewizja o zacięciu lewicowym TVN trzyma się konsekwentnie swoich wartości w krytykowaniu polityków oraz ich działań. Dlatego czasami chwalą Tuska, a czasami go ganią. Tak samo jak często chwalą lewicę i często
Wykryłeś kolejny spisek.
Dopłaty są konieczne, ale ich nie będzie. Po co rząd ma się narażać wyborcom-debilom? Kasy i tak nie ma, więc tym lepiej dla ministra finansów.
@Zarrakash: Mam tak wielką siłę, że nie jest w stanie przepchnąć niczego w rządzie i sejmie. POTĘGA.
Komentarz usunięty przez moderatora