Aktywne Wpisy

lubie-sernik +141
Byłem w nocnym klubie z @Arcane89 i jego bylą dziewczyna. Zrobiłem zdjęcia gołych dziewczyn ale rozkminiły to i kazały mi je usunąć.
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje

lubie-sernik +48
Dobra nikt mi nie doradził jak odzyskać fotki skasowane z androida. Z kosza tez mi skasowały.
Macie tyle co mi zostało xD
Ja już w domu jestem, mega pijany hah xD ja juz nigdy nie pije obiecuje!
#sernikpodrozuje
Macie tyle co mi zostało xD
Ja już w domu jestem, mega pijany hah xD ja juz nigdy nie pije obiecuje!
#sernikpodrozuje
źródło: 1000058251
Pobierz

Przez prawie całą historię ludzie żyli w trybie zbieracta, pracowali kilka h na dobrę, a resztą rzeczy się za bardzo nie przejmowali, bo nie mieli na nie wpływu. Technicznie życie gorsze, dla psychiki lepsze. Od 10k lat kiedy przeszliśmy na rolnictwo żyjemy w anomalii w ktorej nasze psychiki nie
Jeżeli odpowiedzialnie podszedłeś do życia i nie przebimbałeś lat 20tych, gdy miałeś dużo energii i mogłeś spać po 4h dziennie następnie się czegoś uczyć, studiować, to właśnie lata 30 są tym czasem gdy zbierasz żniwo swojej pracy. Jesteś wtedy relatywnie młody i do tego masz hajs, względną dojrzałość emocjonalną, doświadczenie i
Jeśli ludzie w wieku 30 lat zbierali by żniwo swojej pracy to znaczy że powinni nie pracować i cieszyć się życiem.
Tymczasem obecnie w wieku 30 lat dopiero zaczyna się zarabiać jako takie hajsy
Zejdź na ziemię
Nie chodziło mi o brak pracy, tylko o efekty wcześniejszego rozwoju w postaci pracy która jako tako daje poczucie spełnienia lub dobrych zarobków.
A pracować trzeba, bo gdyby ludzie nie pracowali to dopiero byśmy mieli "fale depresji" i niekończące się kolejki do terapeutów.
Ludzie są przemęczeni i zestresowani praca i dlatego są problemy psychiczne
Myślisz że ewolucja zadziałała i zmieniła biologię dla ludzi europejskich przez te kilkadziesiąt lat? XD
@SuperTimor435 przecież nawet to opisał w swoim poście.
Opierajmy się proszę o naukowe dowody a nie ... bo mi się wydaje