Aktywne Wpisy

MonazoPL +47
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć research od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe –
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +670

#gielda
źródło: image
PobierzJak mnie cieszy, że nie mam pojęcia kto obecnie jest prezesem Orlenu...
@fenomen12: a co, bardziej poważna była jak niczym w stylu radzieckim na prikaz Osrajtasa w całej Polsce rozwieszali kartki, że niby "awaria instrybutorów", a w rzeczywistości zabrakło paliwa w magazynach?
@fenomen12: no ale co tu krytykować? że robią sobie celne śmieszki pod wpisami obajtka na X?
To im się bardzo udało, bo obajtek ostatnio mocno próbował tworzyć obraz apokalipsy, tak go d--a piecze xD
Ja wiem, że to jest odpowiedź na wpis Obajtka ale też wrzucali podobne rzeczy niesprowokowani.
@Eremites: z zarzutami za grupę przestępczą xD