Aktywne Wpisy

dariusz44 +78
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +7
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

#gielda
źródło: image
Pobierz@fenomen12: no racja, jaka poważna firma na prezesa bierze burmistrza pcimia na przykład xd
@fenomen12: Prawicowo poważna była jak wzięli babcię do zarządu a wójta na prezesa xd
@fenomen12: A to ty decydujesz co wolno a co nie? Ja jako akcjonariusz popieram taki przekaz.
i wish móc skrytykowac jakiegos chlopa co wkleja memy na topowej spolce w polsce zeby nie dostac łaty pisowca peowca uslyszec ze za pisu to to a za po to to xD
@owsikalfred: Wartość księgową monopolisty energetycznego? Wiesz skąd monopolista energetyczny bierze pieniądze, prawda?
@fenomen12: Dlaczego firma miała by nie reagować na kłamstwa w przestrzeni publicznej które mogą wpływać na decyzje inwestycyjne akcjonariuszy?
@fenomen12: Ale co mieli zrobić? Napisać info na 5 linijek tekstu? To o 4 za dużo.
Dla każdej grupy docelowej trzebna dostosować przekaz.
Popatrz na ostatnie wybory, KO zupełnie to olało i skończyło się jak się skończyło. Jeden głupi mem trafi bardziej niż elaborat z mądrymi słowami.
I sam nie jesteś lepszy bo POWAŻNY klient POWAŻNEJ firmy nie używa xDD
@JanDzbanPL: baryłka to już kiedyś była nawet na ujemnych kontraktach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tamki urok faktu, że z 30% rafinerii jest u ruskich małp
prąciem po kretach
@H_266: niech reaguje, niedlugo rzułe mordy zaczna wklejac? xD