@ZgrywusPrzegrywus: HAHAHAHAH że niby szczurek programista kamilek buntuje się? Ludzie litości... Ci ludzie boją się odezwać w żabce jak nie dostali sosu do hot-doga. Ktoś wierzy, że mają jakąkolwiek umiejętność stawiania granic?
@conamirko: mało widziałeś. biura nadal puste, pomimo, że 3 dni w większości trzeba chodzić. taki nakaz szredingera. jest nakaz, nikt nie chodzi i nikt nie sprawdza
@conamirko: U mnie tak było. Jeden z najlepszych seniorów u nas. Kilka tyg później zmienił pracę i straciliśmy super inżynieria. Super ruch ze strony HR/zarządu xD
@DywanTv: p--------z, bo gdyby coś dla nich znaczył to by zrobili wyjątek. Jak ktoś jest dobrym socjalistą to firmy płacą jak za zboże i to Ty stawiasz warunki
@Ksiega_dusz: No ale gość jest spoza naszej branży. Wiadomo, że wszystkiego się można nauczyć, ale to powoduje pewne opóźnienia, który my już odczuwamy. To nie tylko jego "wina", ale ogólnie rotacji. Prace byłyby dużo dalej, z tym pierwszym seniorem.
No i argument, za tym, że gdyby taki senior coś znaczył to by go zostawili itd. ma błędne założenie, że w całej drabince nad inżynierami są sensowni ludzie, którzy logicznie myślą
W sumie to fajnie mają te kobiety. Wbijasz na streama, pijesz za darmo, a potem jeszcze wytaczasz sprawę w sądzie i wpada luźne 20 tysięcy na konto ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: 1000000367
Pobierz@conamirko: teraz jak się już skończyło Eldorado (tm) to wiadomo że wszyscy będą cicho siedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prace byłyby dużo dalej, z tym pierwszym seniorem.
No i argument, za tym, że gdyby taki senior coś znaczył to by go zostawili itd. ma błędne założenie, że w całej drabince nad inżynierami są sensowni ludzie, którzy logicznie myślą
wiem, ja sobie ustawiłem tak, że pracuję zdalnie xD
@conamirko: to niewiele widziwiałeś