ZgrywusPrzegrywus
539
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
conamirko
@ZgrywusPrzegrywus: wszyscy wchodzą potulnie - nie widziałem jeszcze ani jednego przypadku żeby ktoś faktycznie się zbuntował xD
84
groman43
@saib75: W tym konkretnym przypadku raczej Anetkę scrum masterkę (albo inną Julkę z HR) a nie pana porucznika.
33
DywanTv
@conamirko: U mnie tak było. Jeden z najlepszych seniorów u nas. Kilka tyg później zmienił pracę i straciliśmy super inżynieria. Super ruch ze strony HR/zarządu xD
15
Frasobliwy_Galimatias
@conamirko: Co ty gadasz, znam wiele przypadków gdzie ludzie na niby zmieni adres na lokum rodziców lub coś minimum 100km od biura by nie chodzić.
13
K.....y
@ZgrywusPrzegrywus: HAHAHAHAH że niby szczurek programista kamilek buntuje się? Ludzie litości... Ci ludzie boją się odezwać w żabce jak nie dostali sosu do hot-doga. Ktoś wierzy, że mają jakąkolwiek umiejętność stawiania granic?
12
ZgrywusPrzegrywus
@conamirko: no to witam serdecznie, ten przypadek co się nie dał, aktualnie już śmigam w innej firmie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
11
Lechista1990
Lechista1990
@conamirko: mało widziałeś. biura nadal puste, pomimo, że 3 dni w większości trzeba chodzić. taki nakaz szredingera. jest nakaz, nikt nie chodzi i nikt nie sprawdza
10
NieBendePrasowac
nie widziałem jeszcze ani jednego przypadku żeby ktoś faktycznie się zbuntował xD

@conamirko: bo taki programista nie wychodzi na ulicę z transparentem, tylko po cichu szuka nowej pracy na linkedin.

@KundelekPaniMagdaleny mam nadzieję że trollujesz. W przeciwnym razie znaczyłoby, że jesteś kompletnie odklejony od rzeczywistości.
7
jedrek1212
wszyscy wchodzą potulnie - nie widziałem jeszcze ani jednego przypadku żeby ktoś faktycznie się zbuntował xD

@conamirko: to niewiele widziwiałeś
3
saib75
saib75
@ZgrywusPrzegrywus: tutaj pana porucznika trzeba! Wołać go!
2
K.....z
K.....z
@DywanTv: czyli jak już zatrudnili to sam widzisz
2
K.....z
K.....z
@DywanTv: Ty dla nich też jesteś zasobem w Excel
2
agent_resistance
@ZgrywusPrzegrywus: no i prawidłowo. Ja się postawiłem i zmieniłem robotę na 100% zdalną
2
K.....z
K.....z
@DywanTv: p--------z, bo gdyby coś dla nich znaczył to by zrobili wyjątek. Jak ktoś jest dobrym socjalistą to firmy płacą jak za zboże i to Ty stawiasz warunki
1
DywanTv
@Ksiega_dusz: No ale gość jest spoza naszej branży. Wiadomo, że wszystkiego się można nauczyć, ale to powoduje pewne opóźnienia, który my już odczuwamy. To nie tylko jego "wina", ale ogólnie rotacji.
Prace byłyby dużo dalej, z tym pierwszym seniorem.

No i argument, za tym, że gdyby taki senior coś znaczył to by go zostawili itd. ma błędne założenie, że w całej drabince nad inżynierami są sensowni ludzie, którzy logicznie myślą
1