Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +31
Uwielbiam te posty "AI mnie nie zastąpi bo moja praca wymaga KREATYWNOŚCI i ZROZUMIENIA BIZNESU" xD
Serio, to jest najczystsze copium jakie widziałem od czasów "nauczę się programować i będę zarabiał 30k". Pamiętacie jak taksówkarze mówili, że Uber nigdy nie wejdzie do Polski? Albo jak kasjerki w Biedronce śmiały się z kas samoobsługowych?
"Ale AI nie rozumie kontekstu!" - nie musi. Wystarczy, że jeden senior z Cursorom/Claude/Codexem zrobi robotę pięciu juniorów. A potem przyjdzie
Serio, to jest najczystsze copium jakie widziałem od czasów "nauczę się programować i będę zarabiał 30k". Pamiętacie jak taksówkarze mówili, że Uber nigdy nie wejdzie do Polski? Albo jak kasjerki w Biedronce śmiały się z kas samoobsługowych?
"Ale AI nie rozumie kontekstu!" - nie musi. Wystarczy, że jeden senior z Cursorom/Claude/Codexem zrobi robotę pięciu juniorów. A potem przyjdzie

Tymczas0wy +133
źródło: Bez nazwy-1
Pobierz

źródło: 1000014990
PobierzTo nie jest śmieszne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@K-S-: katoliczka?
@wykopati: Tak średnio, rodzice nigdy nie robili jakiegoś przymusu.
źródło: ChatGPT Image 4 lip 2025, 13_20_59
PobierzNo ale, żeby wierzyć, że to odpędza złe moce to trochę xD.
Czemu te osoby zrobią dosłownie wszystko zamiast wzięcia odpowiedzialności i wzięcia się do roboty czyli żeby zadziałać żeby coś zrobić - będą odwalać jakieś zabobony zamiast podjąć realne działanie w rzeczywistym świecie....
Skąd to odklejenie od rzeczywistości - to jest dla mnie fenomen powiązany z brakiem brania odpowiedzialności za siebie. Z
@K-S-: Jest proste i skuteczne rozwiązanie. My w rodzinie zastosowaliśmy bezpośrednie wyśmiewanie i takie akcje już się nie zdarzają.
Z drugiej strony - póki nie pojawia się temat religii/polityki, to normalna i kochana osoba, z którą miewałem lepsze relacje, niż z własnymi rodzicami, gdy jeszcze żyli.
@dzaro-dzaroslawski: tymczasem mądra, odpowiedzialna płeć przy zdjęciu dziewczyny z chałkoniem:
"pokaż dupke, hehe"
źródło: 9f3dbdd0702b1699859bc32fecdfa7f7135794064a15234e5af3444bff415fb9
Pobierz@testuser: czyli jednak twoja, ale mimo to wychowaj jak obce