Wpis z mikrobloga

• 373
@Mega_Smieszek: Siostra się w to wkręciła. Ostatnio chciała dom okadzać. Kupiła też sobie jakieś naszyjniki z specjalnych kamieni.

To nie jest śmieszne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: o ch.j - przypomniało mi się, jak lata temu młoda dostała kolek. Przyszła teściowa i zaczyna odprawiać swoje czary ze wstążkami, jajkami, jakieś k..wa inkantacje niezrozumiałe, a na koniec każe wsadzić na noc zbuka pod łóżko młodej. Nazajutrz dzwoni i pyta, czy podziałało. Powiedziałem, że ostatnie jajka zjadłem na kolację, ale zaaplikowałem młodej espumisan i pomasowałem brzuch - puściła bąka, którego sam bym się nie powstydził i poszła spać.
  • Odpowiedz
@K-S-: Ej, co jest złego w paleniu kadzidełek? Niektóre ładnie pachną. ^^
No ale, żeby wierzyć, że to odpędza złe moce to trochę xD.
  • Odpowiedz
@K-S-: nie wiem czy zauważyliście pewną zależność - takimi czary marami kto się zajmuje i najbardziej wierzy? Która płeć?
Czemu te osoby zrobią dosłownie wszystko zamiast wzięcia odpowiedzialności i wzięcia się do roboty czyli żeby zadziałać żeby coś zrobić - będą odwalać jakieś zabobony zamiast podjąć realne działanie w rzeczywistym świecie....
Skąd to odklejenie od rzeczywistości - to jest dla mnie fenomen powiązany z brakiem brania odpowiedzialności za siebie. Z
  • Odpowiedz
@IksdeHeheh: no a jak ( ͡ ͜ʖ ͡)

Z drugiej strony - póki nie pojawia się temat religii/polityki, to normalna i kochana osoba, z którą miewałem lepsze relacje, niż z własnymi rodzicami, gdy jeszcze żyli.
  • Odpowiedz
Która płeć?

Czemu te osoby zrobią dosłownie wszystko zamiast wzięcia odpowiedzialności i wzięcia się do roboty czyli żeby zadziałać żeby coś zrobić - będą odwalać jakieś zabobony zamiast podjąć realne działanie w rzeczywistym świecie....

@dzaro-dzaroslawski: tymczasem mądra, odpowiedzialna płeć przy zdjęciu dziewczyny z chałkoniem:
"pokaż dupke, hehe"
NieBendePrasowac - >Która płeć?
Czemu te osoby zrobią dosłownie wszystko zamiast wzię...

źródło: 9f3dbdd0702b1699859bc32fecdfa7f7135794064a15234e5af3444bff415fb9

Pobierz
  • Odpowiedz