@fidelio-fidelio: @RozowaZielonka Tak abstrachując od tematu, to te prawaczki to są nieźle upośledzone typy. Taką uszczelkę, można sobie zrobić i modyfikować nożykiem z dowolnie innej uszczelki w podobnym rozmiarze.
@Miii_Kiii: Modyfikowałbyś coś takiego od zmywarki? Wiem że to nie rocket science ale przytniesz coś milimetr nie tak i będzie ci cieknąć latami woda pod zmywarką i nawet tego nie zauważysz
@Miii_Kiii: po c--j? Nikt nie projektuje sprzętu AGD z dziwnymi uszczelkami. Wystarczy zmierzyć i kupić bo to standardowa cześć. No ale husarza to przerasta
@Szalom: Pewnie bym najpierw sprawdził jak działa zanim bym wstawił zmywarkę w zabudowę. Ale no to tak podałem jako ostateczność. Sam zrobiłem tak w odkurzaczu, bo nie chciało mi się czekać, zamawiać itp. Zaczął burczeć, a akurat moja mama wynajmowała jeden z lokali gościowi co tam prowadził serwis pralek, zmywarek itp. Poszedłem do niego się spytać i mi powiedział, żebym wziął starą dętkę i wyciął sobie uszczelkę i bedzie tak
@Leniek: No akurat ten mój odkurzacz to była uszczelka co uszczelnia wąż. I jak się zepsuła to przez jakąś mikroskopijną dziurkę powietrze zasysało bokiem i strasznie piszczało. Zanim bym przez pół miasa jechał 45 minut do jakiegoś sklpeu z uszczelkami to bym zwairiował. Tym bardziej szukać w necie i zamawiać i czekać. Tak to za radą tego gościa od AGD wyciąłem z dętki i działa do tej pory. A to
@Miii_Kiii: przecież oni tylko p------a o tym jak to faceci za wszytsko odpowiadają a później masz pic rel i typa który nie potrafi znaleźć uszczelki Podobnie jak ci co chcą „tradycyjnej rodziny” i kobiety która będzie „pilnować ogniska domowego” a stać ich ledwo na wynajęcie pokoju xDD
@fidelio-fidelio: niby te zapewnienie do części zamiennych jest i jak w mojej zmywarce poszło gumowe kolanko to dało się część znaleźć, tylko w zestawie z całą grzałką za 250zł a nie za 20zł gdyby to było te samo kolanko xD o te z prawej strony
XD
źródło: 1000121272
PobierzAle no to tak podałem jako ostateczność. Sam zrobiłem tak w odkurzaczu, bo nie chciało mi się czekać, zamawiać itp. Zaczął burczeć, a akurat moja mama wynajmowała jeden z lokali gościowi co tam prowadził serwis pralek, zmywarek itp. Poszedłem do niego się spytać i mi powiedział, żebym wziął starą dętkę i wyciął sobie uszczelkę i bedzie tak
Podobnie jak ci co chcą „tradycyjnej rodziny” i kobiety która będzie „pilnować ogniska domowego” a stać ich ledwo na wynajęcie pokoju xDD
źródło: obraz
Pobierzźródło: image
PobierzUnia Europejska to najlepszy system w historii świata i to jest fakt i nie opinia.