Aktywne Wpisy

congobongo +28
Zgłaszajcie filmiki konfitury na YT za dokuczanie i nękanie (podpada pod 107kw).
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura

SzubiDubiDu +140

W praktyce? To zawsze festiwal szukania kozła ofiarnego w zespole, przerzucanie odpowiedzialności na innych, donoszenie, kapowanie i wzajemne obrzucanie się gównem. Dlaczego? Bo IT to taka branża gdzie jest spory wyścig szczurów i programiści musza między sobą konkurować wydajnością... Porąbana branża na maksa, zamiast współpracy masz metryki, donoszenie i konkurowanie xD #kamilprogramista
#programowanie #programista15k #pracait #pracbaza #korposwiat #sprintyjacka #kryzysit
Mnie to bardziej zastanawia dlaczego to się świeci na głównej mając dwa plusy i jeden komentarz
Poradnik jak rozpoznać fajnych wartościowych ludzi w IT:
- komunikuje rzeczy w stylu: >my< dowieźliśmy, ale >ja< się pomyliłem czytaj bierze odpowiedzialność
- chwali publicznie, jeśli krytykuje to subtelnie na osobności
- pomaga w miarę możliwości innym zawsze i
@elo_kebab: Czytając takie coś to zastanawiam się czy to jawne baity czy wy wszyscy pracujecie w jakimś IT-januszex a ja miałem tyle szczęścia w życiu że nigdy to takiej firmy nie trafiłem.
Miałem akurat dzisiaj retro. Normalne, luźne śmieszkowe spotkanie. Oprócz wzajmenego lizania się po jajach jak to dobrze poszło
gdzie wy pracujecie?
Komentarz usunięty przez autora
jaki jest cel tej akcji?