Aktywne Wpisy

Krupier +137
A widzieliście nową narrację sugerującą, że Konfitura i jemu podobni są pośrednio odpowiedzialni za to, że karetki nie mają jak przejechać, bo kierowcy nie mają im gdzie zjechać, bo wszystko jest osłupkowane i "otrawnikowane" z powodu donosicielstwa tych okrutnych społeczników? xD
Który to już poziom odklejki?
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi #polscykierowcy
Który to już poziom odklejki?
#konfitura #samochodoza #polskiedrogi #polscykierowcy
źródło: obraz
Pobierz
vieniasn +131
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Polecam też uciąć mu finansowanie czyli przez formularz kontaktowy patronite skontaktować się z nimi. Pierwsze maile już poszły.
Mam nadzieje, że spadnie z rowerka
#konfitura
@congobongo: ale to kierowcy nękają pieszych
@Pawel993: jasne! czarna wołga jeździ specjalnie za matkami z wózkami i staje im specjalnie poniżej 1,5m żeby nie mogły przejść
@MakeLifeGreatAgain: od tego są służby i system zgłoszeń, nie kanał na jutube i udawanie potrąceń, albo łażenie pod prąd na jezdni i szukanie awantur.
Od tego są słupki i betonowe barierki zeby nie jezdzili po chodnikach
@congobongo: konfitura też to pokazuje że to nic nie daje bo kierowcy dają i tak upomnienia albo nie wykryty sprawcy, więc co daje takie zgłaszanie skoro kierowca potem i tak wie że może dalej jeździć po chodniku?
TAAAAAAA
PoRD art 130a
Art 1. 1. Pojazd jest usuwany z drogi na
@MakeLifeGreatAgain: usunięcie pojazdu to także -uwaga, uwaga- umożliwienie właścicielowi wyjazdu XD
Do tego jest coś takiego jak ujęcie obywatelskie
ja nigdzie nie powiedziałem, że źle parkujący nie popełniają wykroczeń, ani że maksymek czy ten drugi nie mogą tego zgłaszać. ALE już sposób ich działalności jest prowokacyjny, uciążliwy i nosi znamiona nękania.
@congobongo: niby tak ale policja i straż miejska ma to w dupie, wiekszosc sie pouczeniem