Aktywne Wpisy
Substytut +20
Pytanie do fanów #samochodoza #konfitura
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
źródło: volv
Pobierz
niedorzecznybubr +72
Mam wrażenie, że Polskie banknoty są strasznie niedoceniane. Moim zdaniem mają najładniejszy design ze wszystkich walut jakie widziałem. Są kolorowe, ale jednocześnie spójne. Odwołują się do polskiej historii/kultury. A w internecie widzę raczej opinie, że są nudne czy brzydkie i ludzie się podniecają jakimiś bezpłciowymi banknotami z nwm gurwa ptakami na przykład xd.
#pieniadze #banknoty #numizmatyka #niewiemjaktootagowac #polska #zalesie
#pieniadze #banknoty #numizmatyka #niewiemjaktootagowac #polska #zalesie
źródło: obraz
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/84639177/na-podlodze-z-palisandra-sytuacja-jest-beznadziejn
W skrócie: Klient stwierdził, że jestem za drogi i weźmie kogoś innego. Efekt pracy innego favhowca góra, dół po mojej lekkiej korekcie.
Jakiś czas temu dostaję telefon z prośbą o wycene cyklinowania podłogi wraz z lakierowaniem. Po obejrzeniu podłogi, podałem czas trwania prac i cenę na którą inwestorzy zareagowali szokiem i wyrazem twarzy jakbym chciał ich okraść. Byłem 5 fachowcem u tych państwa, chciałem najwięcej i mieli do mnie numer z polecenia. Stawka jaką chcieli mi zapłacić mnie nie satysfakcjonowała więc grzecznie podziękowałem i wyszedłem. Normalna sprawa.
Po kilkunastu dniach dostaję smsa z prośbą o przyjazd i doradzctwo techniczne bo coś nie wyszło. Po przyjeżdzie ujrzałem widok jak na zdjęciu z lewej strony. Samo cyklinowanie oceniam na 2 z plusem,ale źle dobrana chemia do specyficznego drewna jakim jest palisander sprawiła, że robota była spieprzona po całości. Wyszlifowałem wszystko od nowa, właśnie wróciłem z odbioru, klientka przy mnie zrobiła przelew. W przyszłym roku mam im robić górę i piętro.
#dzepettoparkietto #remontujzwykopem #budujzwykopem #praca #pracbaza
#dzepettoparkietto #remontujzwykopem #budujzwykopem #pracbaza #heheszki
źródło: 1000010165
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Lowca90: no ale panele z klasą ścieralności a5 (czy jak to tam było) wyglądają jak drewno, nie niszczą się (sprawdzone) a są 5 razy tańsze niż drewno. Te winylowe to faktycznie taki gamechanger?
zarabiasz lepiej niż klepacz tabel w korporacji?
Podróba nigdy nie dorówna orginałowi. Drewno zawsze można odnowić po 15 latach, panele trzeba wywalić. Dużo zmiennych, kwestia indwywidualnych oczekiwań i budzżetu. O winylach chętnie posłucham za 10 lat, bŕdzir więcej opinii jak się
o koloryzcji cudowny jest nasz krajowy dąb