Aktywne Wpisy

HalEmmerich +116
Zrobiłem to w imię nauki, żebyście wy nie musieli.
1. Pójdź do Lidla,
2. Wrzuć butelkę do automatu,
3. Weź bilecik,
4. Zrób zakupy,
1. Pójdź do Lidla,
2. Wrzuć butelkę do automatu,
3. Weź bilecik,
4. Zrób zakupy,
źródło: 20260113_083142
Pobierz
MonazoPL +39
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao W NOWIUTKIEJ PROMOCJI z dodatkowym 450 zł premii na
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao W NOWIUTKIEJ PROMOCJI z dodatkowym 450 zł premii na
źródło: pekao 450 zl za konto
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/84639177/na-podlodze-z-palisandra-sytuacja-jest-beznadziejn
W skrócie: Klient stwierdził, że jestem za drogi i weźmie kogoś innego. Efekt po lewo, po prawo po mojej lekkiej korekcie.
Jakiś czas temu dostaję telefon z prośbą o wycene cyklinowania podłogi wraz z lakierowaniem. Po obejrzeniu podłogi, podałem czas trwania prac i cenę na którą inwestorzy zareagowali szokiem i wyrazem twarzy jakbym chciał ich okraść. Byłem 5 fachowcem u tych państwa, chciałem najwięcej i mieli do mnie numer z polecenia. Stawka jaką chcieli mi zapłacić mnie nie satysfakcjonowała więc grzecznie podziękowałem i wyszedłem. Normalna sprawa.
Po kilkunastu dniach dostaję smsa z prośbą o przyjazd i doradzctwo techniczne bo coś nie wyszło. Po przyjeżdzie ujrzałem widok jak na zdjęciu z lewej strony. Samo cyklinowanie oceniam na 2 z plusem,ale źle dobrana chemia do specyficznego drewna jakim jest palisander sprawiła, że robota była spieprzona po całości. Wyszlifowałem wszystko od nowa, właśnie wróciłem z odbioru, klientka przy mnie zrobiła przelew. W przyszłym roku mam im robić górę i piętro.
#dzepettoparkietto #remontujzwykopem #budujzwykopem #praca #pracbaza
#dzepettoparkietto #remontujzwykopem #budujzwykopem #pracbaza #heheszki
źródło: 1000010165
Pobierz