Aktywne Wpisy

Ucho1899 +36
Robimy upgrejda po 10 latach. Na pierwsze składanie jaram się chyba bardziej niż na granie bo pewnie i tak będę grał w te same gry co zawsze xd
#pcmasterrace
#pcmasterrace
źródło: 3513
Pobierz
vieniasn +121
przyszedł taki chłopiec krzyczeć na mnie i pokazać gdzie mieszka
źródło: 1000050541
Pobierz

źródło: 1000010524
Pobierzźródło: Send back
PobierzOd kiedy sceptycyzm i krytycyzm musi się równać miłości do ruska? Ano powiem ci, od czasu kiedy idiotyczne decyzje polityczne w Europie wymykają się ze skali i już nie ma innych sposobów, żeby je bronić.
Was już do reszty powaliło. Bezmyślnie akceptujmy to co nam dają politycy i na pewno dobrze na tym wyjdziemy...
@jabol6000 ten mem kojarzy mi się z tym co Pakistańcy i Hindusi, którzy uciekli Do Europy zachodniej na swoje socjale wklejają. Zdjęcia jak to u siebie byli bogaczami, mieli wille, kobiety, sławę i wszystko
Jestem przeciw konfereacji,rosji alee ( ͡° ͜ʖ ͡°)
SCT, zielony ład, noszenie plastików do sklepu xD, kupowanie zbóż z Ameryki południowej. No nie są to dobre ruchy EU.
W ostatnich latach EU mi zaimponowała ujednoliceniem gniazd do telefonów
@TypowyDaltonista: Powszechna opieka zdrowotna, dostęp do edukacji, wysoka długość średniej życia, niska umieralność noworodków, najlepsze miejsce do życia ever, coraz lepsza jakość środowiska, urlopy wypoczynkowe to średnio? Już nie wspomnę, że możesz się napić wody z kranu jak jesteś spragniony. To jak powinno być, żeby było dobrze?
@
Zabawne jest, że ci co wierzą i powielają taką narrację, jednocześnie nie dostrzegają głębi interesów Niemiec czy Francji, jakie te miały z Rosją. Konsekwencje tych interesów rzutują na cały kontynent i jawnie prowadzą go w kierunku głębokiego kryzysu.
@engineer: Dokładnie, "miały" to czas przeszły. Prorosyjskie siły w Polsce to chcą te interesy prowadzić na powrót aby zbliżyć nas do rosji. O tym, że rosja fajna to mówił Korwin chociażby.
źródło: IMG_7381
Pobierz@makaronzjajkiem: a to na Wykopie co innego? "Mieszkanie wujek Janusz dostał z przydziału, a później wykupił z paczkę fajek", "wujek Andrzej działkę dostał od dziadka, piach zakosił bo drogę budowali, cement zresztą też i za darmo wybudował", "co z tego, że trzeba było czekać na mieszkanie, teraz trzeba zbierać na wkład własny".
Raj śmieci zdradzieckich, j---ć kolaborantów
Ale z tą Rosją to projekcja silniczków i ukrofili. Dosłownie Nikt nie podaje tego komunistycznego gówna jako wzór do życia.
Zazwyczaj padają takie przykłady jak Szwajcaria, Norwegia, Japonia, Korea Południowa czy Stany Zjednoczone albo Kanada.