Aktywne Wpisy
retromirek +283
W ciΔ
gu zaledwie kilku lat pochowaΕem caΕΔ
swojΔ
najbliΕΌszΔ
rodzinΔ. ZostaΕem na Εwiecie zupeΕnie sam, majΔ
c pod opiekΔ
dorastajΔ
ce dziecko. RobiΔ za ojca, matkΔ i tarczΔ ochronnΔ
.
Po drugiej stronie mam byΕΔ ΕΌonΔ, ktΓ³rej jedynym celem ΕΌyciowym staΕo siΔ zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczΔ wykaΕczajΔ cΔ walkΔ z patologiΔ systemu, zΕoΕliwoΕciΔ urzΔdnikΓ³w i kΕamstwami. Ex zdoΕaΕa zmanipulowaΔ i przeciΔ gnΔ Δ na swojΔ stronΔ resztki mojej dalszej rodziny, robiΔ c
Po drugiej stronie mam byΕΔ ΕΌonΔ, ktΓ³rej jedynym celem ΕΌyciowym staΕo siΔ zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczΔ wykaΕczajΔ cΔ walkΔ z patologiΔ systemu, zΕoΕliwoΕciΔ urzΔdnikΓ³w i kΕamstwami. Ex zdoΕaΕa zmanipulowaΔ i przeciΔ gnΔ Δ na swojΔ stronΔ resztki mojej dalszej rodziny, robiΔ c

duzy_krotki +290

ChociaΕΌ z drugiej strony z beztalenciem politycznym jakim jest Trzaskowski wraz z jego sztabem by wygraΕ w drugie turze ktokolwiek.
Sam Nawrocki w mojej opinii byΕ bardzo sΕabym kandydatem jak na wszystkie partie, jedynie miaΕ bardzo dobrΔ kampaniΔ gdzie udaΕo siΔ wmΓ³wiΔ ΕΌe jego wady
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file5208258887912404622
PobierzWΕasciwie funkcjΔ prezydenta peΕniΔ Szefernaker, Cenckiewicz, Bogucki i Przydacz. Nawrocki to tylko Εrednio lotny pionek i twarz a Andruszkiewicz dostaΕ robotΔ po znajmomoΕci
Tam brakuje innego pacana za to, Rabendy.
@Bekazwas: a niewiele pokazaΕ, nie umieli zlepiΔ jednego przekazu w sprawie kawalerki. ByΔ moΕΌe siΔ nie da nic sensownego zlepiΔ, ale jednak Nawrocki 7 x razy zmieniaΕ zeznania.
No i pytanie czy Szefernaker maczaΕ palce w akcji Zorro-Matecki. To byΕa chyba najgΕupsza akcja kampanii, ΕΌe nie dziwiΔ siΔ, ΕΌe nikt siΔ do tego projektu specjalnie nie chce siΔ podczepiaΔ oprΓ³cz Mateckiego.
Na