Aktywne Wpisy

lubie-sernik +68
Jaki kraj w Azji wybrali byΕcie do ΕΌycia? I dlaczego?
Ja zaczynam ΕΌycie od nowa i na razie 2.06 lecΔ do Bangkoku na min. miesiΔ c. PΓ³ΕΊniej moΕΌe Filipiny albo jakiΕ inny kraj.
Wszystko bΔdΔ publikowaΕ pod tagiem #sernikpodrozuje wiΔc juΕΌ zachΔcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze
Ja zaczynam ΕΌycie od nowa i na razie 2.06 lecΔ do Bangkoku na min. miesiΔ c. PΓ³ΕΊniej moΕΌe Filipiny albo jakiΕ inny kraj.
Wszystko bΔdΔ publikowaΕ pod tagiem #sernikpodrozuje wiΔc juΕΌ zachΔcam do obserwacji.
#emigracja #azja #podroze

OskariatDeveloperski +249
Zondacrypto ma problemy z wypΕatami. No kto by siΔ spodziwaΕ ( Ν‘Β° ΝΚ Ν‘Β°).
#bitcoin #zondacrypto
#bitcoin #zondacrypto
ΕΊrΓ³dΕo: 777
Pobierz

ChociaΕΌ z drugiej strony z beztalenciem politycznym jakim jest Trzaskowski wraz z jego sztabem by wygraΕ w drugie turze ktokolwiek.
Sam Nawrocki w mojej opinii byΕ bardzo sΕabym kandydatem jak na wszystkie partie, jedynie miaΕ bardzo dobrΔ kampaniΔ gdzie udaΕo siΔ wmΓ³wiΔ ΕΌe jego wady
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file5208258887912404622
PobierzWΕasciwie funkcjΔ prezydenta peΕniΔ Szefernaker, Cenckiewicz, Bogucki i Przydacz. Nawrocki to tylko Εrednio lotny pionek i twarz a Andruszkiewicz dostaΕ robotΔ po znajmomoΕci
Tam brakuje innego pacana za to, Rabendy.
@Bekazwas: a niewiele pokazaΕ, nie umieli zlepiΔ jednego przekazu w sprawie kawalerki. ByΔ moΕΌe siΔ nie da nic sensownego zlepiΔ, ale jednak Nawrocki 7 x razy zmieniaΕ zeznania.
No i pytanie czy Szefernaker maczaΕ palce w akcji Zorro-Matecki. To byΕa chyba najgΕupsza akcja kampanii, ΕΌe nie dziwiΔ siΔ, ΕΌe nikt siΔ do tego projektu specjalnie nie chce siΔ podczepiaΔ oprΓ³cz Mateckiego.
Na