Wpis z mikrobloga

To nie jest nowa wersja aplikacji mobilnej, to jest najzwyklejszy skrót i przekierowanie do strony webowej.
Skrót, który każdy samodzielnie mógł sobie zrobić na telefonie ale z jakiegoś powodu używał aplikacji a nie wersji w przeglądarce.

Coś co działało względnie dobrze, trzeba było zaorać. Gratulacje @m__b

#wykop
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@apeee: w aplikacji wszystko działało szybciej. Teraz cały czas problemy z wydajnością, strony przeskakują, kliknięcie jakiegoś guzika to niepewność, czy czasem nie będę musiał czekać 5 sekund na załadowanie a nierzadko w ogóle się nie ładuje.
  • Odpowiedz
najzwyklejszy skrót

@robert_blaszczykowski: Zbyt łaskawy jesteś. Że skrotem byś chociaż miał całą funkcjonalność apki.

To jest tzw webview, kontener na weba, normalnie używany żeby wyświetlić jakiś regulamin, czy inną raczej statyczną stronę.

No i przez najgorsze januszexy które chcą mieć "apke" ale nie chcą za nią płacić.
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: mnie triggeruje jedno - powiadomienia z tagów są zagregowane z powiadomieniami że ktoś odpisał ci na twój wpis/zawołał cię no kurde przegapiłem tak kilka powiadomień bo nie sprawdzam aż tak tagów które zasubowałem 10 lat temu
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: Jestem testerem aplikacji mobilnych i w głowie mi się nie mieści jak można wypuścić takiego bubla. Na wersji ios nie ma nawet strzałki wstecz (na ios nie ma systemowych przycisków powrotu itd), przecież to jest jakiś absurd. Nawet powrót gestem z jakiegoś wątku na mikroblogu do strony głównej przeładowuje wszystko i wraca na sam początek xd Spróbuj pobrać jakieś zdjęcie - czasami działa, a czasami nie xD Jak ci
  • Odpowiedz
To nie jest nowa wersja aplikacji mobilnej, to jest najzwyklejszy skrót i przekierowanie do strony webowej.

@robert_blaszczykowski: Czyli najlepsza mozliwa opcja używania wykopu na telefonie od zawsze? Czego chciec wiecej skoro działa to jak na pc? (Równie c-----o, ale lepiej niz apki).
  • Odpowiedz
@FoorX: Na początku też tak mi się wydawało, bo sam wygląd jest schludniejszy i jakiś taki przyjaźniejszy, ale no te błędy o których wyżej napisałem sprawiają, że nie da się z tego normalnie korzystać na tym systemie, przynajmniej ja nie mogę się przemóc
  • Odpowiedz
bo aplikacja działała o niebo lepiej (przynajmniej u mnie na androidzie) i była bez reklam

@robert_blaszczykowski: wciąż działa alternatywna apka Wypiek, która pomimo, że nieaktualizowana od 2 lat to śmiga lepiej niż oficjalne. xD Tylko filmy z YT nie działają na Androidzie.
  • Odpowiedz