Wpis z mikrobloga

To nie jest nowa wersja aplikacji mobilnej, to jest najzwyklejszy skrót i przekierowanie do strony webowej.
Skrót, który każdy samodzielnie mógł sobie zrobić na telefonie ale z jakiegoś powodu używał aplikacji a nie wersji w przeglądarce.

Coś co działało względnie dobrze, trzeba było zaorać. Gratulacje @m__b

#wykop
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robert_blaszczykowski Ta nowa apka to jakiś dramat. Buttony nie pod kciukiem i zero płynności działania. Mam telefon z ekranem 120hz i 6GB ramu więc wszystko powinno być bardzo płynne, tymczasem nowa apka wykopu mi zauważalnie klatkowała xD

Poprzednia wersja nawet nigdy nie działała mi idealnie, bo np przy próbie osadzenia filmu ze streamable zawsze mam komunikat "wystąpił błąd". Wciąż jednak wolę starą wersję, bo chociaż działa plynnie i w całej apce
  • Odpowiedz
Coś co działało względnie dobrze, trzeba było zaorać.

@robert_blaszczykowski: było tam za mało reklam albo wcale nie było reklam, a to niedobre było oj niedobre, teraz będzie tyle rekalam co na stronie w przeglądarce xD
  • Odpowiedz
insynuujesz, że apka była jakkolwiek wspierana? XD

@sidhellfire: Musi. Soft mobilny za szybko gnije.

@robert_blaszczykowski To jest absurd, że mogę współcześnie odpalić aplikacje z lat 90-00 na komputerze z Windowsem czy Linuxem i one działają bardzo często dalej tak samo jak działały. Gry trochę gorzej bo korzystały z akceleracji sprzętowej która już może nie istnieć.

A development mobilny to piekło zależności i ciągłe utrzymywanie aplikacji przy życiu. Webdev obecnie
  • Odpowiedz