Wpis z mikrobloga

To nie jest nowa wersja aplikacji mobilnej, to jest najzwyklejszy skrót i przekierowanie do strony webowej.
Skrót, który każdy samodzielnie mógł sobie zrobić na telefonie ale z jakiegoś powodu używał aplikacji a nie wersji w przeglądarce.

Coś co działało względnie dobrze, trzeba było zaorać. Gratulacje @m__b

#wykop
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robert_blaszczykowski jeśli ktoś jest na androidzie, to wystarczy ściągnąć APK poprzedniej wersji, bądź ściągnąć np. Aptoide i stamtąd pobrać poprzedni vikop, a później wyłączyć autoaktualizację w sklepie Play
  • Odpowiedz
Polecam stary dobry Wypiek - ma zaraz dwa lata i działa lepiej niż ten Wykop Mobilny - gdzie jest zwykłą przeglądarka co odpala tylko stronę wykop.pl
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: nie chciało mi się pisać posta o tym update bo to nie ma sensu xD więc dzięki. Dodam jeszcze że na IOS zrobili to samo tylko wcześniej. Nawet trybu nocnego nie idzie włączyć, nie da się powiększać obrazków no i masa innych mini porażek. Echhhhh szkoda szczempić ryja
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: dokladnie. Ta aplikacja jest totalnie bezużyteczna dlatego ja usunąłem i zaglądam tutaj raz na jakis czas sprawdzając to co mi potrzebne. Ograniczyłem wizyty o jakies 75% Świetna robota wykop.
  • Odpowiedz
@InivaridU: najgorszy syf to to cofnie do początku. Oglądasz mikro: wpis zamiast się otworzyć to się rozwija. Klikasz wstecz (na logikę) cofa ci cały front do poprzedniego. Na mikro nawet nie wchodzę dalej niż pierwsza strona w gorących bo się odechciewa.
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: najlepsze jest to że 4 lata temu w-------m apke i zrobiłem sobie ten skrót. Jakoś tydzień temu w-------m skrót i ściągnąłem apke. Na pierwszy rzut oka myślałem że w-------m jednak apke a nie skrót XD.
  • Odpowiedz
G---o na maxa, ale dzięki temu prawie w ogóle już nie zaglądam. Przy dwukrotnym czarnym ekranie na dzień dobry po prostu wyłączam.
Teraz mam jakąś wielką czcionkę. Parę lat mam, ale nie tyle żeby takimi wołami czytać
  • Odpowiedz