Aktywne Wpisy

hansoloxd +296
Dziecko, udowodnij że Twoja pier*olnieta nauczycielka jest przed okresem nie mówiąc że jest przed okresem: #heheszki #humorobrazkowy
źródło: IMG_5136
Pobierz
bronxxx +363
Jeżeli laski wszędzie wystawiają c---i w dekolcie, to dlaczego by nie rozpocząć mody żeby wystawiać kawałek jaj na widok? A wtedy, kiedy by zerkała, to jest zwracasz kulturalnie uwagę "gapisz mi się na jaja"?

Skrót, który każdy samodzielnie mógł sobie zrobić na telefonie ale z jakiegoś powodu używał aplikacji a nie wersji w przeglądarce.
Coś co działało względnie dobrze, trzeba było zaorać. Gratulacje @m__b
#wykop
Poprzednia wersja nawet nigdy nie działała mi idealnie, bo np przy próbie osadzenia filmu ze streamable zawsze mam komunikat "wystąpił błąd". Wciąż jednak wolę starą wersję, bo chociaż działa plynnie i w całej apce
@robert_blaszczykowski: było tam za mało reklam albo wcale nie było reklam, a to niedobre było oj niedobre, teraz będzie tyle rekalam co na stronie w przeglądarce xD
@Trzesidzida: a ja mam samochód do 6000 obr/min.
@Trzesidzida: to może być kwestia tego że zapomnieli dodać obsługi 120 Hz i trzeba to włączyć ręcznie w ustawieniach telefonu.
@sidhellfire: Musi. Soft mobilny za szybko gnije.
@robert_blaszczykowski To jest absurd, że mogę współcześnie odpalić aplikacje z lat 90-00 na komputerze z Windowsem czy Linuxem i one działają bardzo często dalej tak samo jak działały. Gry trochę gorzej bo korzystały z akceleracji sprzętowej która już może nie istnieć.
A development mobilny to piekło zależności i ciągłe utrzymywanie aplikacji przy życiu. Webdev obecnie
https://apkpure.com/pl/wykop/pl.wykop.droid/download/5.0.48
@zeszyt-w-kratke: bo aplikacja działała o niebo lepiej (przynajmniej u mnie na androidzie) i była bez reklam
Dwa dni temu było 2.0, a teraz 1,9 XDDD
GRATULACJE
źródło: 1000022129
Pobierz