Wpis z mikrobloga

Dobra, nadszedł czas żeby trochę odejść od Fify i pora kupić nową gierkę na #xbox. Coś polecacie? Jakoś nie przepadam za grami RPG typu Skyrim czy wiedźmin bo za dużo myślenia nad rozwojem postaci.
Na oku mam nowe #arcriders, gta 5 w które grałem 10 lat temu i #grounded 2 do gry z kumplem. Widziałem też jak gra w te nowe 33 coś tam więc to też odpada.
#gaming #gry #steam #pcmasterrace #konsole
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

wiedźmin bo za dużo myślenia nad rozwojem postaci.

@murzynekkk: xDDDDDDDD
przecież te gre to mozna przejsc bez rozdawania punktów a i wybór też raczej słaby.
  • Odpowiedz
@murzynekkk: Arc Riders polecam.
Fajno sobie znaleźć ekipę, ale jak znasz trochę angielskiego to na czacie zbliżeniowym jak zagadasz, to ludzie są przyjaźnie nastawieni w większości.

Może jakiś efekt psychologiczny, jak mi się nie chce bawić w pvp i z daleka krzyczę, że pokojowo nastawiony :-)

Wyjątkowa gra. Tylko nie możesz być osobą, która zaraz się obraża, bo czasami dostaniesz w plecy w ostatniej chwili i
  • Odpowiedz
@murzynekkk: jak grasz na normalnym poziomie trudności to tam nie ma myślenia w wiedźminie. dodajesz punkty w czerwonym drzewku do szybkich ataków mieczem i tyle Ci wystarczy do przejścia gry/ no i w niebieskim dodajesz do ogłupiania ludzi w dialogach

bez myślenia masz gears of war, space marine 2, trepang 2, jedi survivor (ale to trudne),
  • Odpowiedz