#tinder 1900 par kupione zweryfikowane konto hada oraz platyna i każda tak samo zaprogramowana ... Nie używam nie mam 1 raz słysze... Nie wiem co to jest ... Wyłacznie IG tiktok zyciem dla tych julek...
będziesz moim nowym zwierzaczkiem, któremu będę przeglądać profil by poprawić sobie humor.
@Drom: obczajałam go w celu literacko-rozrywkowym jak był jeszcze zielonką, bo wyczułam potencjał, ale tu czuć tak niepokojącą desperację i urojenia na własny temat, że zaczyna mi być nieprzyjemnie ( ͡°͜ʖ͡°)
wątpię ze jesteś serio taki ulomny, pachnie mi tu eksperymentem społecznym.
@lsrrdc: no nie wiem, mi zalatuje autentykiem autystykiem ( ͡°͜ʖ͡°) obsesyjne próby zhakowania tindera, powtarzanie caly czas tych samych fraz, zero polotu (ci eksperymenciarze zazwyczaj potrzebowali zdań złożonych żeby uzasadnić swoje debilne eksperymenty hehe). Czuję, że lejemy z kogoś naprawdę chorego
źródło: Screenshot_2025-12-07-11-04-09-91
Pobierz@Drom: obczajałam go w celu literacko-rozrywkowym jak był jeszcze zielonką, bo wyczułam potencjał, ale tu czuć tak niepokojącą desperację i urojenia na własny temat, że zaczyna mi być nieprzyjemnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@lsrrdc: no nie wiem, mi zalatuje autentykiem autystykiem ( ͡° ͜ʖ ͡°) obsesyjne próby zhakowania tindera, powtarzanie caly czas tych samych fraz, zero polotu (ci eksperymenciarze zazwyczaj potrzebowali zdań złożonych żeby uzasadnić swoje debilne eksperymenty hehe). Czuję, że lejemy z kogoś naprawdę chorego
źródło: Ga__9tHWgAAVEe3
Pobierzźródło: kiedyzapominasz
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@wojtek2221: Obstawiam, że na 90% mają inne, prywatne komunikatory, ale po prostu Tobie nie chcą dać, widząc, jak piszesz.
Co znaczy?