Wpis z mikrobloga

Piszesz jak upoś. Nie znajdziesz inteligentnej, rozgarniętej rozmówczyni pisząc jakby Ci brakowało piątej klepki, nie będąc w stanie złożyć nawet jednego zdania i myląc słowa.

@Drom: Jego sposób pisania przypomina mi bardzo mocno sposób pisania jakiegoś creepa na 6obcy, zwłaszcza biorąc pod uwagę tą próbę przejścia na inny komunikator.
  • Odpowiedz
  • 0
@wojtek2221: Po prostu za szybko wcisłem enter i nie dokończyłem zdania przecież poza screenem napisałem od nowa całe zdanie. I tak usuneła pare xD A wy tu mie krzyżujecie. Zaznaczyłem,że pisze sobie dla beczki i dla jajec z nudów na koncie hada. Podkreśliłem, że nie zależy mi na spotkaniach chciałem tylko pokazać jak wyglada ten scam xD. Dokładnie to że efekt konospiekiego z efektem gejuha geja tak popsuły rynek iż
  • Odpowiedz
@wojtek2221: Namawiasz, brzmisz jak desperat, używasz infantylnych zdrobnień jak "winko". Możesz mieć tam zdjęcie chada, ale z gadką jak p---a ten pociąg nie ruszy nawet z peronu. Brzmisz jak 50-letni Janusz komenujący zdjęcia 18-latek na Facebooku.
  • Odpowiedz