Wpis z mikrobloga

@Pavulon12345: ta, policjant/żołnierz/strażnik graniczny najniższego szczebla na pewno jest spaślakiem z budżetówki xd a kierowcy autobusu czy tramwaju to pewnie na co dzień Ferrari jeżdżą, bo tak są upasieni xd
  • Odpowiedz
Pierwszą moją decyzją byłoby przekształcenie tych żylet w sektory tanich biletów

@michalxd21: już byli tacy prezesi i każdy na tym przegrywał, bo zwyczajnie twoi mityczni kibice nie istnieją, a bez prowadzenia dopingu widać spadki frekwencji na pozostałych trybunach, bo bez atmosfery, śpiewania, oprawy itd. zostaje jedynie sama esencja piłkarka ekstraklay, która interesuje jedynie prawdziwych koneserów. Bez dopingu mecze bywają zwyczajnie nudne i zaciera się różnica pomiędzy oglądaniem przed telewizorem, a
  • Odpowiedz
Mozecie sobie tam brzęczeć pod nosem ale fakty sa takie ze klub bez kiboli nie istnieje. Zamienia sie to w piknik jak narodowy a w meczach bez stawki wieje pustkami. Klub w historii zawsze wolały postawic na kiboli przed 'kibicami- turystami'
  • Odpowiedz
@michalxd21

Klub dla ludzi z klasą, nie pospólstwa i patologii.

Czyli obowiązkowo garnitury, bilety po 1000zł? Biznesmeni, lekarze, politycy, wszyscy zarabiający powyżej 100 000zł miesięcznie nie uczęszczają na mecze przez wulgaryzmy i race?
Na Kansas Chiefs siedzą miliarderzy i bilety są po 400$. Na UFC był Donald Trump i Elon Musk. Może Polska dojdzie do tego poziomu klasy. Trzeba zaprosić Taylor Swift na ekstraklasę.
  • Odpowiedz
@FrasierCrane: powiedz, kiedy ostatni raz taka próba miała miejsce na poważnym poziomie? Ja tam jak chodziłem na mecze w Lublinie w 2 lidze widziałem że frekwencja zależała przede wszystkim od przeciwników a nie tego czy doping był prowadzony czy np. był bojkot xd
  • Odpowiedz
@michalxd21: i czego utrzymałbyś klub?
Drużyna nie będzie grała bez dopingu a za tym idą spadki oraz brak finansowania, zrobisz tego wydarzenie tak jak pisałem dla samych koneserów coś jak cyrk obwoźny.

Byłeś choć raz na meczu? widziałeś jak wygląda takie wydarzenie?
To właśnie dzięki nim te kluby jeszcze istnieją.
  • Odpowiedz
@michalxd21: myślę że po dwóch wpie#dolach powrócił byś do starych układów xD błąd w twoim myśleniu polega na tym, że wydaje ci się, że po drugiej stronie są normalni ludzie - nawet jeśli trochę głośni xD
  • Odpowiedz
@Emcis8: problem widzę tutaj nie w baletach i obracaniu dziewczyn, ale w tym że Grosik miał im to przetłumaczyć w szatni i to słowo w słowo
  • Odpowiedz
@michalxd21

@Emcis8: chciałbym być prezesem klubu w ekstraklasie, najlepiej takiego z czołówki.

Pierwszą moją decyzją byłoby przekształcenie tych żylet w sektory tanich biletów, dla dzieciaków z domu dziecka, żołnierzy, straży granicznej i innych służb co musiały się przez lata użerać. Kibolom powiedziałbym won, prezentując ładne wykresy ze klub bez ich tanich karnetów może funkcjonować, to nie lata ‘90, ze bez nich nie ma kasy, wręcz karami przez
  • Odpowiedz
@michalxd21: Jak czytam ten twoj komentarz to juz wiem, ze ty nigdy stopy na polskim stadionie nie postawiles, bo wychodzisz z tak oderwanymi od rzeczywistosci pomyslami, ze w zasadzie nic tam nie ma sensu.

- Zastapienie fanatykow dziecmi z domow dziecka i zolnierzami na najbardziej zaangazowanym sektorze - xD
- Liczenie, ze jak pozbedziesz sie najbardziej zaangazowanych kibicow ze stadionu, to oprawy beda powstawac samoistnie, tylko pytanie kto sie tym zajmie
  • Odpowiedz
@Rodriquez: zapewniam cię, tyle samo warta jest ta garstka kibiców zza bramki, co słowa piłkarzy ze zakochali się w klubie xD kilku vipów podczas meczu pewnie więcej hajsu jest w stanie w skarbonce zostawić niż te bezrobotne łby przez pół sezonu.
  • Odpowiedz
@Wesol96: jest cała masa lig bez opraw, i zobacz żyją xD w Hiszpanii nikt nie musi drzeć mordy przez 90 minut a piłkarze grają jakoś. Ale w waszych marnych umysłach myślicie że to wy dajecie siłę piłkarzom. Tak dajecie że Legia z Realem zremisowała u siebie bez was, bo sami do tego doprowadziliście.
  • Odpowiedz