Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +200
PijeWodePoPierogach +142
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Cześć,
jakie macie podejście do kontaktów z płcią przeciwną Waszych drugich połówek? Czy w ogóle nie tolerujecie rozmów / pisania / utrzymywania kontaktów ze znajomymi drugiej płci?
Moja druga połówka jest ekstrawertyczna i nie uważa, że pisanie od czasu do czasu z takimi osobami ,,co słychać?'' jest złe, czy jakiś small-talk w miejscach publicznych. Ja mam bardziej rygorystyczne podejście - uważam, że jeśli się jest w związku to po co potrzeba gadania z innymi osobami płci przeciwnej? Są na tej płaszczyźnie zgrzyty, reszta jest ok, ale nw czy to nie zbyt duża różnica.
#zwiazki #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Opie, czas zwalić qńja.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
Musi być z tobą naprawdę źle, skoro czujesz się zagrożony każdym kontaktem twojej partnerki z płcią przeciwną. xDDDDDD
(-‸ლ)
Jeśli dziewczyna ma regularny i dość częsty kontakt z "kolegami" i od czasu do czasu z nimi gdzieś sama wychodzi (1 na 1), czasem spędza z nimi czas bardziej jakościowo niż z Tobą (np. tripy, restauracje; dość subiektywne niestety), a przyjaciele to sami faceci, to uważam, że jest to red flag.
Jeśli jednak to jest tylko rzadsze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Btw. nie jestem autorem/autorką, ale użycie określenia druga połówka zamiast chłopak/dziewczyna czy mąż/żona jest chyba nieprzypadkowe
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰