Aktywne Wpisy

erni13 +75
Dostałem dzisiaj nowinę, że zostanę ojcem i mam totalną mieszankę uczuć we łbie.
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
Z jednej strony się cieszę, bo mam cudowną kobietę, z drugiej strony nigdy nie miałem pozytywnego wzorca ojca, i mały głosik w głowie podpowiada mi, że będę jak mój stary.
Jeśli mieliście podobne sytuacje, to chętnie bym poczytał wasze doświadczenia, najlepiej dla otuchy ¯\(ツ)/¯
#wykopplus30club #rodzicielstwo #ciaza #zwiazki
źródło: image_picker_7CA83F42-8FF0-474C-AB0E-9E9DDEBED4B5-22339-00004E8D0F61B5E3
Pobierz
Paayor +325
Podatek tłuszczowy? Zapraszam obywatelu na wagę, zaraz wyliczymy kwotę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazgrubasow #heheszki
#bekazgrubasow #heheszki
źródło: 1000031512
Pobierz

#podroze #polska #filipiny #prawo #wakacje #azja
Dostałem impulsu, że chcę zimę spędzić w ciepłym kraju i uniknąć świąt, bo mam depresję, która zimą się potęguje, ale nie mam paszportu. Czy jak kupię bilet, to dostanę paszport tymczasowy, czy go naprawdę tak surowo wydają, że tylko w pilnych przypadkach?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
@xz2580: w jaki sposob chcesz zlozyc wniosek przez internet, jezeli wniosek o paszport sie sklada tylko w urzedzie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord