Wpis z mikrobloga

#perfumy
Koledzy, jakby kto pytał to dostałem dzisiaj komplement od koleżanki z pracy za Amouage Reflection: "śmierdzi tu starym niemytym człowiekiem". ()
Dziękuję, pozdrawiam.
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czypsy: No i dobrze, najgorzej pozostać niedostrzeżonym ( ͡° ͜ʖ ͡°), a do komunikacji miejskiej wsiadałbym z przyjemnością gdyby starzy ludzie pachnieli jak Reflection
  • Odpowiedz
@Czypsy: Amłaż ma naprawdę dobre parametry, może warto przełożyć cotygodniową kąpiel na wieczór przed użyciem tych perfum ? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wtedy powinno się przebić ;)
  • Odpowiedz
@Czypsy: mi raz sie skonczyl antyperspirant i laska, ktora odpowiadala za wideoszkolenia?? chodzila po calym dziale marketingu i gadala, JA WIEM CO TO ZA ZAPACH, TAKI STARY SPOCONY DZIAD.. ehh
  • Odpowiedz
@Czypsy: Ja raz miałem wyskoczyć z kumplem na miasto, więc psiknąłem się TF Ombre Leather, podjechałem do niego, on wsiada i mówi, że zajebisty zapach do auta kupiłem XD

Innym razem miałem jakiegoś unisexa, albo Xerjoff Kobe, albo Lutens Chergui i koleżanka w alkoholowym przypływie szczerości powiedziała mi, że gejowe XD

Jedyny pozytywny feedback dostałem od żony kumpla, której podobał się Valentino
  • Odpowiedz
@Czypsy skoro twoja koleżanka wie jak śmierdzi stary niemyty człowiek, to jest duże prawdopodobieństwo, że kiedyś dorabiała w Niemczech.
  • Odpowiedz