Wpis z mikrobloga

W tych czasach da się zdobyć kobietę bez manipulacji emocjonalnej?Przeciez samo granie na emocjach to manipulacja a żeby zdobyć kobietę trzeba wejść jej na emocje.

Mam na myśli,że nie poderwiecie kobiety rozmawiając z nią jak z kolegą więc nie można być sobą podrywając bo na kobiety działa pewny schemat i jak się go nie będziecie trzymać to nie wypali.Kobieta to takie zwierzątko i trzeba zachowywać się w odpowiedni sposób,żeby wpłynąć na jej podświadomość.
#rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #przegryw #tinder #podrywajzwykopem
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Onaaa20: Żadna manipulacja tylko musisz być dominującym samcem, który sprowadzi ją do roli psiego bobka, musisz pokazać bezwzględną emocjonalną i fizyczną dominację, a samica dołączy do twojego haremu nawet podświadomie jak po sznurku. Tylko do tego trzeba mieć wygląd i charakter
  • Odpowiedz
@centerario: to jest prawda ja sprawdzałem i jak zachowuje się oschle wręcz jak buc, to biegają, ssajo i skakajo. Jeżeli zaczyna mi ciut zależec jest odwrót i dominacja kobiety, nawet jeżeli serduszko chce ci podpowiedzieć żebyś był dobrym chlopem to zgaś se kipa na ręce i nie rób tego. Chyba, że poznasz normalna kobietę ale to na tinderze jest bardzo trudna misja na dzień dzisiejszy...
  • Odpowiedz
@Onaaa20: to nie kwestia tego ze kiedyś działało, tylko że teraz coraz mniej facetów ma dla nich na tyle wysoką wartość by pozwoliły się zdominować. kiedyś nawet normik mógł dominować, teraz bez szans bo jego wartość jest zerowa.
  • Odpowiedz
Kiedyś to działało,a teraz z tego co widzę to baby rządzą chłopami.Ok w łóżku może i lubią być zdominowane ale w życiu to musi być po ich myśli.

@Onaaa20: Bo większość kobiet ma dużo większe smv niż faceci. Jak przeciętniak albo trochę powyżej znajdzie jakąś dziewcyznę to albo wszystko jest tak jak ona chce albo gość leci do śmietnika bo na jego miejsce jest kolejka chętnych. Tacy goście się na
  • Odpowiedz