Aktywne Wpisy

Koziouu +438
za 10 dni minie rok jak nie ma taty, 6 grudnia dostałem od niego na mikołajki oto ta czapkę z której śmialiśmy się bardzo długo tego wieczora, że mogę w niej chodzić do pracy bo świeci i jest na baterie więc nie potrzebuje odblasku. gdybym tylko wiedział, że to jego ostatni prezent dla mnie od niego podziękował bym mu 100 razy bardziej i kompletnie inaczej. okres świąteczny kojarzy mi się znowu z
źródło: temp_file2039337509190366845
Pobierz
picasssss1 +74
Klasycznie, kolejna baba która o guwniaku wspomni dopiero po jakimś czasie, a bo po co w opisie a na co komu to potrzebne, podwójnie zmarnowany czas (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#tinder
#tinder
źródło: IMG_20251205_214019
Pobierz

Są różne definicje #przegryw ale jak dla mnie to jak ktoś jest tylko brzydki albo tylko niski to nie jest przegrywem. Na ulicy można takich spotkać z laską i obstawiam, że inne parametry mają dobre dlatego im się udało. Wystarczy zresztą odpowiednie wychowanie, laska z prowincji gdzie znacie się od zawsze i cyk gotowe. Według mnie przegryw to mix problemów i patrząc na polskie podwórko to będzie:
- kiepski wygląd ogółem (niewysoki, gruby albo skinnyfat, ulana twarz, rzadkie włosy, cofnięta szczęka, drobna budowa, szerokie lub za wąskie biodra, chude nadgarstki, duża głowa, stary wygląd albo babyface, itd.)
- typowo polskie wychowanie w patologicznym domu albo wychowanie tylko przez matkę, brak męskich wzorców, bieda, brak inwestycji w dziecko
- kiepska lokalizacja w dzieciśtwie i okresie dorastania (wsie, ewentualnie bieda powiaty)
- problemy psychiczne wrodzone i wtórne (biorąc pod uwagę powyższe łatwo nabyć nowe problemy)
Z takim mixem ciężko wyjść z przegrywu bo każdy problem generuje kolejny. Jak ktoś takich rzeczy doświadczył przez 20-30 lat to sam też będzie się izolował, szedł w nałogi, unikał ludzi, itd. Znam typów co nie grzeszyli urodą ale mieli dobre wychowanie i wyszli na ludzi. Tak samo typy po 165cm wzrostu znaleźli sobie jakieś babki też w podobnym wzroście ale mieli normalne życie.
#przemyslenia #blackpill #redpill #tinder #zwiazki #depresja #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Przegryw to nie mix problemów życiowych (wszyscy je mają), ani ich ponadprzeciętne nagromadzenie się w życiu.
Przegryw to nawet nie ponoszenie porażek.
Przegryw to stan
To nie jest jakaś wielka matematyka. Gdy x lat walczysz o lepsze jutro, spalasz się, a efektów dalej brak, przechodzisz w tryb wegetacji. Tak działa natura - dąży do równowagi, gdy jest 0 efektów, to starania też muszą równać się 0. Jeśli mimo tryhardowanja efekty są równe ziobro, to frustracja rośnie. Stąd tylko krok do depresji i magika.
Możesz być brzydki, możesz być
@
A wyjście ze strefy komfortu i tryhardowanie z głową to często puste frazesy. Niemniej - na tym polega unikanie #przegryw
@AIroniczny: bzdura, to się nazywa antykruchość. I im więcej razy wystawiasz się na dyskomfort, tym lepiej panujesz nad tym stanem emocjonalnym LUB umiesz się w nim poruszać. Testowałem na sobie i chociaż z uwagi na swoje zaburzenie jestem niestabilny emocjonalnie, to znacznie lepiej radzę sobie ze swoimi odpałami.
Dlatego często mówię, że jak facet po raz 1
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
bogacz który ma wszystko ale nie umie znaleźć prawdziwej miłości i ma depresje będzie przegrywem z tagu xd a chłop 0/10 który się nie przejmuje niczym i jest zadowolony na swojej wsi nie będzie przegrywem xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: Mireczki patrzcie tam, jest!!! Wyskoczył z krzaka manlet j----a ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
To że inni prezentują zerową merytorykę nie jest usprawiedliwieniem.
Nie zamierzam wchodzić w polemikę mając w perspektywie, że w każdej chwili podważysz cokolwiek napiszę wytykając np. literówkę "bo na innych grupach też tak robią" - bo taki poziom dyskusji przejawiasz. Nie jeateś partnerem