Wpis z mikrobloga

za 10 dni minie rok jak nie ma taty, 6 grudnia dostałem od niego na mikołajki oto ta czapkę z której śmialiśmy się bardzo długo tego wieczora, że mogę w niej chodzić do pracy bo świeci i jest na baterie więc nie potrzebuje odblasku. gdybym tylko wiedział, że to jego ostatni prezent dla mnie od niego podziękował bym mu 100 razy bardziej i kompletnie inaczej. okres świąteczny kojarzy mi się znowu z żałoba i placzem. czas nie leczy ran mirki. Po prostu przyzwyczajamy się do bólu. To się nazywa dorosłość. Tęsknię tato. Nie martw się o mamę. Dalej się za ciebie modlę.

#mikolajki #przemyslenia
Koziouu - za 10 dni minie rok jak nie ma taty, 6 grudnia dostałem od niego na mikołaj...

źródło: temp_file2039337509190366845

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Koziouu: świetna czapka, sam bym w niej chodził. Trzymaj sie Mireczku, od 4 lat prawie też sie mecze z odejściem matki
  • Odpowiedz
  • 0
@Koziouu: c---a pewnie wiem, ale myślę, że chciałby żebyś był szczęśliwy -- więc ograniczaj czas żałoby do minimum
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@Koziouu: w 100% się z tobą zgadzam. Czas nie leczy ran. Od śmierci mojego ojca mija zaraz 19 lat a ja nadal nie do końca się mogę oswoić z tą myślą. Wesołych Mirku.
  • Odpowiedz