Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +275
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BlackpillMonster +33
Skąd się wzięło to, że polscy programiści uważają się za lepszych od innych zawodów?
Obserwuję to od lat i dalej nie mogę tego ogarnąć.
Wchodzisz na jakąkolwiek grupę, wykop, reddita - wszędzie to samo. "Pasjonat" po bootcampie już patrzy z góry na hydraulika, który wyciąga 20k na miesiąc i w weekend nie odbiera telefonu. Kamilek, co skończył politechnikę i klepie CRUD-y w Java Spring od dwóch lat, na poważnie uważa, że jest lepszy od
Obserwuję to od lat i dalej nie mogę tego ogarnąć.
Wchodzisz na jakąkolwiek grupę, wykop, reddita - wszędzie to samo. "Pasjonat" po bootcampie już patrzy z góry na hydraulika, który wyciąga 20k na miesiąc i w weekend nie odbiera telefonu. Kamilek, co skończył politechnikę i klepie CRUD-y w Java Spring od dwóch lat, na poważnie uważa, że jest lepszy od
źródło: programista
Pobierz

To nie jest jakaś wielka matematyka. Gdy x lat walczysz o lepsze jutro, spalasz się, a efektów dalej brak, przechodzisz w tryb wegetacji. Tak działa natura - dąży do równowagi, gdy jest 0 efektów, to starania też muszą równać się 0. Jeśli mimo tryhardowanja efekty są równe ziobro, to frustracja rośnie. Stąd tylko krok do depresji i magika.
Możesz być brzydki, możesz być
@
@AIroniczny: bzdura, to się nazywa antykruchość. I im więcej razy wystawiasz się na dyskomfort, tym lepiej panujesz nad tym stanem emocjonalnym LUB umiesz się w nim poruszać. Testowałem na sobie i chociaż z uwagi na swoje zaburzenie jestem niestabilny emocjonalnie, to znacznie lepiej radzę sobie ze swoimi odpałami.
Dlatego często mówię, że jak facet po raz 1
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
bogacz który ma wszystko ale nie umie znaleźć prawdziwej miłości i ma depresje będzie przegrywem z tagu xd a chłop 0/10 który się nie przejmuje niczym i jest zadowolony na swojej wsi nie będzie przegrywem xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Komentarz usunięty przez autora
@mirko_anonim: Mireczki patrzcie tam, jest!!! Wyskoczył z krzaka manlet j----a ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
To że inni prezentują zerową merytorykę nie jest usprawiedliwieniem.
Nie zamierzam wchodzić w polemikę mając w perspektywie, że w każdej chwili podważysz cokolwiek napiszę wytykając np. literówkę "bo na innych grupach też tak robią" - bo taki poziom dyskusji przejawiasz. Nie jeateś partnerem