Aktywne Wpisy

MonazoPL +112
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: 700 zł bank millennium monazo
Pobierz
Agresywna_Szyba +25
je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 23.9% (166)
- kit 52.2% (363)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 23.9% (166)

Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie wiem dlaczego ci ludzie w Legii nie grają. Na moje rozumienie futbolu oni nie są TACY źli. Tzn oczywiście, mają swoje ograniczenia, ale Kapustka umie strzelić, Kacper Urbański przyjąć piłke, a Vinagre ją wrzucić. Nie ma tu drużyny, nie ma trenera, nie ma automatyzmów, nie ma stałych fragmentów, nie ma niczego. Jesteśmy w ciemnym miejscu sportowo. Czy to jest wstyd że najbogatszy, największy klub w Polsce jest w takim miejscu? Oczywiście.
Audyt subito, taki due diligence, mówiąc korporacyjnie. I mocne czystki, bo pierwszy trener to nie jest jedyny winny temu co sie dzieje. Zewłakow out? Nie wiem, nie jestem pewny czy to takie proste.
Strasznie ale to strasznie zakłamały rzeczywistość wyniki Iordanescu na początku. Ile on wygrał na starcie, 5 meczów z rzędu? Kibice się tym upili jak winem owocowym bo Legia strasznie potrzebuje zwycięstw, a realnie od początku były straszne mankamenty. I ja też byłem pijany. Dzwonkiem alarmowym że Legia-Heweliusz ma ogromny przechył była Larnaka. Nie to że przegraliśmy, bo każdy czasem przegrywa, ale to JAK przegraliśmy. Miażdżąco, definitywnie z drużyną której liderem jest KAROL ANGIELSKI. Potem Szkoci którzy nie grali w piłke a mimo to wygraliśmy z nimi maną, trybunami, siłą jedi bo byli lepsi od nas. Teraz jest... jest po prostu źle.
Niech przyjdzie noc. Albo niech przyjdzie Papszun.
PS
zasłużone gratulacje dla pozostałych drużyn. Godnie reprezentujecie Polske, Legia nie
#mecz #legia
@thorgoth: ja z tych, co mają używanie, ale zaangażowanemu kibicowi za merytoryczny wpis plusik się należy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@thorgoth: Skupię się tylko na tych dwóch zdaniach bo mam takie same odczucia. Za gówniaka sporo grałem w piłkę (w klubach, ligi itp) od małego uczyli podstaw. Jak się ustawiać, jak nie grać, co robić w danych sytuacjach, takie 'podstawy' piłki nożnej. I tak sobie oglądałem (nie w całości) to wczorajsze spotkanie