Wpis z mikrobloga

Z rozmow witkoffa i dmitrieva mozna dowiedziec sie waznej rzeczy, trump nie udaje i naprawde ma 50 iq bo witkoff kilka razy tlumaczyl dmitriewowi ze ma chwalic trumpa

#ukraina #rosja #wojna #polityka
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StormblessedKal: poprzedni chociaż słuchał sie w miarę mądrzejszych od siebie, aktualny otoczony jest tylko lizodupami i degenratami, którzy grają kompletnie pod siebie, a nie pod interes swojego narodu. Taka nieduża, ale jednak różnica :)
  • Odpowiedz
@StormblessedKal:

No nawet jak nie miał demencji to i tak coś z głową na starość już było nie tak, bo było to po prostu widać.

To nie problemy z głową na starość tylko stary człowiek na pozycji na której nawet 40-50 latkowie są doprowadzani na skraj wyczerpania. On był po prostu często zmęczony a dobrze widac to po tym że jak odszedł z białego domu to nagle zrobił się dużo
  • Odpowiedz
@StormblessedKal oczywiście, że nie, ale miałem okazję obserwować kilka osób z Alzheimerem i innymi chorobami neurodegradacyjnymi.
Nie jestem specem, ale objawy łatwo rozpoznać, są dość charakterystyczne, tak samo jak objawy działania leków na te choroby.
Okresy stłumienia i zagubienia przerywane nagłymi napadami agresji, nagłych zmian nastroju, przywidzenia, mieszanie przeszłości z teraźniejszością...
Poczytaj o objawach takich chorób, dla mnie Trump jest ewidentnie naćpany całą apteka, żeby jakoś funkcjonować.
Plus wrodzona arogancja i
  • Odpowiedz
@Tokko: którzy 40-50 latkowie są doprowadzani na skraj wyczerpania? Skąd dokładnie masz to info? Gdzie dobrze widać, że się zrobił dużo bardziej żywy i żwawy? Myślisz że dlaczego zrezygnował w środku kampanii? On ma ponad 80 lat, to normalne że niedomaga.

@Chlebogryzarka Dla mnie jeden c--j, wg. mnie obydwoje byli i są otoczeni lizodupami i degeneratami xd
  • Odpowiedz
@Pavulon12345: w sumie sam się wygadał parę miesięcy temu, że go diagnozowali na demencję. Oczywiście on myślał że to jakiś skomplikowany test na inteligencję, gdzie musiał zmierzyć się z takimi problemami jak odróżnienie żyrafy od słonia xD
  • Odpowiedz
@Pavulon12345: No widzisz, gdybym nie sprawdził na co odpisujesz to byłbym pewien, że gadasz o bidenie xD Nie mam zamiaru oglądać kilku godzin p--------o pomarańczki żeby ocenić Twoje domysły, ja jeszcze wszystko dobrze z głową mam.
  • Odpowiedz
@StormblessedKal:

którzy 40-50 latkowie są doprowadzani na skraj wyczerpania? Skąd dokładnie masz to info? Gdzie dobrze widać, że się zrobił dużo bardziej żywy i żwawy? Myślisz że dlaczego zrezygnował w środku kampanii? On ma ponad 80 lat, to normalne że niedomaga.

Ty serio potrzebujesz odpowiedzi na te pytania czy tylko próbujesz wyrobić jakąś normę w ilości zadanych pytań? Odpowiem na pierwsze a resztę sam się domyśl: info jest stąd że
  • Odpowiedz
@StormblessedKal: no to jesteś glupi, sorry. Po bidenie masz rzeczy, które OBIEKTYWNIE, poprawiały ludziom w hameryczce życie, vide inflation reduction act, poprawiały ich pozycje lidera światowego vide chips act, można by wymieniać dalej, ale po co. Dla ciebie to i tak jedno gowno najwyraźniej xD
  • Odpowiedz
@Tokko: Mentalnie niestety jesteś, rzucasz domysły których nie potrafisz poprzeć niczym. A nie, kolejnymi domysłami i tym, że pamiętasz, że tak zawsze było, więc tym razem też tak musi być. Wiedza wyższa tzw.

A i nie masz 15 lat xd Gratuluję osiągnięcia, łatwo pewnie nie było xD

Nie wiem po c--j się w ogóle wcinasz jak nie masz kompletnie nic wartościowego do dodania, a jak chcę żebyś to co napisałeś
  • Odpowiedz
@Chlebogryzarka: Hej, hej, ale proszę czytać ze zrozumieniem, zanim zaczniesz rzucać kupą xd Gdzie ja napisałem, że biden kompletnie nic dobrego dla burgerów nie zrobił? Nie mam zielonego pojęcia co zrobił, a czego nie, z trumpem mam podobnie. Ale chyba nie chcesz mi powiedzieć, że wszystkie jego decyzje i jego przydupasów były pozytywne dla ogółu społeczeństwa?
  • Odpowiedz
@Chlebogryzarka: No faktycznie, źle się wysłowiłem, dla mnie jeden c--j, bo mnie to nie dotyczy i nie mam na to żadnego wpływu, więc się tym nawet nie interesuje - szkoda życia. Też kompletnie nie wiem co robili demokraci, ani co robią i robili republikanie. Po prostu jakoś nie wierzę w to, że demokraci są święci, zawsze postępują dobrze i tylko republikanie są źli i zawsze źle postępują. Stawiam na to
  • Odpowiedz