Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +156
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
Niuska +2
#jedzenie #dieta #wegetarianizm #gotujzwykopem
Nie jem mięsa, brzydzę się jajkami i ostatnio też żółtym serem, poza tym próbuje ograniczać nabiał, żeby pozbyć się trądziku.
Nie mam żadnej anoreksji, podejrzewam, że to po prostu depresja, ale jej raczej nie wyleczę do śmierci.
Jakieś serki, jogurty pitne są najbardziej przystępną formą i nie stają mi w gardle, nie brzydzą mnie ani smakiem, ani pochodzeniem, ale musiałabym chyba zjeść
Nie jem mięsa, brzydzę się jajkami i ostatnio też żółtym serem, poza tym próbuje ograniczać nabiał, żeby pozbyć się trądziku.
Nie mam żadnej anoreksji, podejrzewam, że to po prostu depresja, ale jej raczej nie wyleczę do śmierci.
Jakieś serki, jogurty pitne są najbardziej przystępną formą i nie stają mi w gardle, nie brzydzą mnie ani smakiem, ani pochodzeniem, ale musiałabym chyba zjeść

#ukraina #rosja #wojna #polityka
Trump ma demencję, ale poza tym zawsze był prostakiem i głupkiem wioskowym, który odziedziczył dużo kasy.
To nie problemy z głową na starość tylko stary człowiek na pozycji na której nawet 40-50 latkowie są doprowadzani na skraj wyczerpania. On był po prostu często zmęczony a dobrze widac to po tym że jak odszedł z białego domu to nagle zrobił się dużo
Wystarczyło powiedzieć deweloper.
Nie jestem specem, ale objawy łatwo rozpoznać, są dość charakterystyczne, tak samo jak objawy działania leków na te choroby.
Okresy stłumienia i zagubienia przerywane nagłymi napadami agresji, nagłych zmian nastroju, przywidzenia, mieszanie przeszłości z teraźniejszością...
Poczytaj o objawach takich chorób, dla mnie Trump jest ewidentnie naćpany całą apteka, żeby jakoś funkcjonować.
Plus wrodzona arogancja i
@Chlebogryzarka Dla mnie jeden c--j, wg. mnie obydwoje byli i są otoczeni lizodupami i degeneratami xd
Ty serio potrzebujesz odpowiedzi na te pytania czy tylko próbujesz wyrobić jakąś normę w ilości zadanych pytań? Odpowiem na pierwsze a resztę sam się domyśl: info jest stąd że
A i nie masz 15 lat xd Gratuluję osiągnięcia, łatwo pewnie nie było xD
Nie wiem po c--j się w ogóle wcinasz jak nie masz kompletnie nic wartościowego do dodania, a jak chcę żebyś to co napisałeś
Komentarz usunięty przez moderatora