Wpis z mikrobloga

Z rozmow witkoffa i dmitrieva mozna dowiedziec sie waznej rzeczy, trump nie udaje i naprawde ma 50 iq bo witkoff kilka razy tlumaczyl dmitriewowi ze ma chwalic trumpa

#ukraina #rosja #wojna #polityka
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tokko: Stary, to Ty zacząłeś mnie poprawiać, że biden demencji ani innych problemów nie ma, tylko trump ma, ja zapytalem o dowody Twoich tez xD Jak chciałeś dowodów to prosze masz tutaj np. https://youtu.be/KdOfiPyY87I?si=BgiYjonmXt7jBug7

debata w której nie potrafi się wysłowić, gubi wątek - nikt zdrowy na umyśle i z jego doświadczeniem tak nie robi xD

Na resztę nie będę odpowiadać bo zwyczajnie szkoda mi czasu na Ciebie xd
StormblessedKal - @Tokko: Stary, to Ty zacząłeś mnie poprawiać, że biden demencji ani...
  • Odpowiedz
@Chlebogryzarka: Napisałem tylko że dziadzie z demencją rządzą tam już od dłuższego czasu - co jest prawdą i w odpowiedzi do Ciebie że wg. mnie obydwoje są otoczeni lizodupami i degeneratami (tak biden też, bo każdy normalny człowiek by mu powiedział, że już starczy i niech leci na eme). Nic nie wspomniałem o ich polityce, to Ty się odpaliłeś xd
  • Odpowiedz
@Tokko: "To nie problemy z głową na starość tylko stary człowiek na pozycji na której nawet 40-50 latkowie są doprowadzani na skraj wyczerpania. On był po prostu często zmęczony a dobrze widac to po tym że jak odszedł z białego domu to nagle zrobił się dużo bardziej żywy i żwawy"

Kto to napisał, ja? Masz demencję? słabo
  • Odpowiedz
@StormblessedKal: nie chce mi sie juz pisać kolego symetrysto. Prawda jest taka, ze przez ignorancję, głupotę lub zła wole, chciałeś przyrównać do siebie dwie administracje, ze obie to takie samo gowno bylo i chlew obsrany co jest kompletna kałumnia i rzygać sie chce jak sie to czyta i cos wie.

Nigdy w historii nie było tak nieudolnego rządu za oceanem jak teraz, ten republikanow i pomarańczowej małpy z kałachem. Biden
  • Odpowiedz
@Chlebogryzarka: nie, nie, ja porównywałem dwóch prezydentów, ich zachowanie, w kontekście problemow z głową ze względu na starość, ew. ich świtę, a nie ich rządy, to Ty wprowadziłeś wątek rządów o których od początku mówiłem, że nie mam pojecia co tam sobie rzeźbią xd
  • Odpowiedz