Aktywne Wpisy

je j---e za rok w czerwcu mam wesele a nowobogacki teściu wymyślił sobie że zgodnie ze starapolską tradycją na weselu muszą być dziady proszalne... i mimo że zostało ponad pół roku to jeździ po wiosce i zaprasza wszystkich meneli. Naprawdę już się człowiekowi odechciewa tego cyrku
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #wesele
dziady proszalne na weselu hit czy kit?
- hit 26.2% (22)
- kit 53.6% (45)
- hit ale trzeba zatrudnić aktorów z domu kultury 20.2% (17)

lokomotyva +36
Oglądam skipujac tego gremlina z zatkanym nosem jak materiał komentuje o grach roku.
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem
Polecam ogólnie każdemu zajrzeć aby się upewnić jak bardzo ten człowiek nie ma pojęcia, nie rozumie co w grach jest dobrego i jak bardzo odklejony jest w swoich opiniach.
W wiedźminie to najlepsze co było to gwint oczywiście gdzie ja jako naczelny fan Wieśka który czytał książki kilka razy grę przeszedłem 5 razy na 100% nawet w grze nie tknąłem

#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
PobierzDorośli, normalni ludzie potrafią bardzo szybko oszacować potencjalnego partnera: wygląd to jedno, ale seria detali: gestykulacja, sposób wysławiania, poczucie humoru itd. sprawia, że z identyfikujesz swoją miłość bardzo szybko.
źródło: image
Pobierz@Pavulon12345 ty też chyba nie oglądałeś filmu, bo Rose w filmie miała 17 lat.
@karpello nie ma to jak komentarz mentalnego 12-latka, "hurr durr jesteś przegrywem, nie ruchałeś". Wiem, że tego nie zrozumiesz, ale to ty się ośmieszasz takimi wypowiedziami, nie ja.
Za każdym razem, kiedy poznawałem dziewczynę, od razu wiedziałem, czy coś z tego będzie czy nie.
Wliczając moja od 20 lat żonę ;)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: 1000003430
Pobierz@walciak: Wg googla winslet 1,69, dicaprio 1,83
Nie mam więcej pytań, its over
@MissMisery: ale miły biedak przypadkiem jest też super przystojny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gorzej
Wyszła za mąż z jakimś beciakiem którego nie kochała, nigdy nie przyznała się do posiadania diamentu wartego fortunę a na koniec w------a go do morza zamiast oddać go swojej wnuczce (którą też miała w p-----e tak jak całą tą wyprawę bo wiedziała czego szukają i że ma ten j----y kamień cały czas przy sobie)
@MissMisery: dla miłego biedaka GigaChada