Wpis z mikrobloga

@an-drzej no ale tak to działa właśnie :)
Dorośli, normalni ludzie potrafią bardzo szybko oszacować potencjalnego partnera: wygląd to jedno, ale seria detali: gestykulacja, sposób wysławiania, poczucie humoru itd. sprawia, że z identyfikujesz swoją miłość bardzo szybko.
  • Odpowiedz
@an-drzej: widać, że dzieciak jesteś, nie używasz mózgu + #przegryw i nie ruchałes nigdy, być może nawet za rękę nie trzymałeś. Dobrego tygodnia

@karpello nie ma to jak komentarz mentalnego 12-latka, "hurr durr jesteś przegrywem, nie ruchałeś". Wiem, że tego nie zrozumiesz, ale to ty się ośmieszasz takimi wypowiedziami, nie ja.
  • Odpowiedz
film obala blackpill rose dosłownie olewa bogatego badboya, który jej nie szanuje dla miłego biedaka

@MissMisery: ale miły biedak przypadkiem jest też super przystojny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 10
@EndymionPP

Gorzej

Wyszła za mąż z jakimś beciakiem którego nie kochała, nigdy nie przyznała się do posiadania diamentu wartego fortunę a na koniec w------a go do morza zamiast oddać go swojej wnuczce (którą też miała w p-----e tak jak całą tą wyprawę bo wiedziała czego szukają i że ma ten j----y kamień cały czas przy sobie)
  • Odpowiedz
@EndymionPP: ogólnie uważam że wierność jest przereklamowana, nie wiem czemu ludzie tak się upierają przy tym konstrukcie. Dużo zdrowsze i lepsze społecznie by było przyzwolenie na pukanie na boku. Wszyscy by byli szczęśliwsi
  • Odpowiedz