Wpis z mikrobloga

@whos_your_daddy_snakegirl no właśnie tak. Billy zane w latach 90 to była dobra d--a, jeszcze bogata i wysoko ustawiona (w tej historii). W dodatku bad boy - więc bingo blackpilla: przystojny bogaty k---s.
Ale at the end of the day wszystko i tak c--j, bo Cameron po prodtu chciał zrovix Romeo i Julie na statku, więc muskać coś wykminic. A kogo by interesowała miłość dwóch biedaków xd
  • Odpowiedz
@EndymionPP: Instynkt przetrwania + gadzi mózg - to sprawia że kobiety zawsze wybiorą faceta który im się bardziej podoba. Stan materialny, miliony i pozycja społeczna są ok ale to i tak copium jak baba zrobi się wilgotna tam na dole. ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz
@EndymionPP: To nie był jej mąż tylko narzeczony pod presją matki, która naciskała na małżeństwo bo czuła piniodz, Rose nie chciała tego typa pomimo $, wolała biedaka ale prawdziwą miłość niż przymusową z rozsądku. Nie rób fikołków albo obejrzyj film jeszcze raz ze zrozumieniem beciaku.

@karpello w parę godzin poznała chłopa, zakochała się i dała mu d--y - "prawdziwa miłość". To jest dopiero fikołek. Takie "prawdziwe miłości" to się
  • Odpowiedz
@an-drzej: chodziło mi o prawdziwe uczucie, zauroczenie, ty pewnie też kiedyś je miałeś, logiczne myślenie mówi dowidzenia. A historia podobna jak do miłości na dyskotece tylko tutaj na rejsie, niczego to nie zmienia w kwestii relacji między ludźmi.
  • Odpowiedz
@karpello ja rozumiem zauroczenie czy nawet zakochanie od pierwszego wejrzenia. Ale dawanie d--y każdemu, w którym się zauroczysz to dla mnie osobiście nie jest coś godne naśladowania i promowania.
  • Odpowiedz
rose dosłownie olewa bogatego badboya, który jej nie szanuje dla miłego biedaka

@MissMisery: @karpello: po pierwsze to Jack jest 10/10, a po drugie to on jest w tym filmie bad-boyem bo uczy ją pluć za burtę, b----ć się w aucie, łamać regulaminy i uciekać przed ochroną - słowem łamie wszelkie konwenanse i dostarcza emocji których grzeczny i nudny Cal nie dawał. No i jest artystą.
  • Odpowiedz