Wpis z mikrobloga

Naprawdę uwielbiam czytać komentarze pod takimi filmami na YouTube. Policja w #lublin zabiera 23 dowody rejestracyjne jakimś drogowym patusom głownie w bmw, audi, mercedesach i starym golfie (dlaczego mnie to nie dziwi? xD). Zdaniem podobnych im osób to wszystko przez to, że dla tych ludzi się nic nie robi nie ma żadnych torów (co z tego, że nawet w samym Lublinie jest tor) bo wiadomo państwo powinno sponsorować patusiarnie drogową najczęściej w samochodach marki premium xDDDD ( ͡° ͜ʖ ͡°) #samochody #motoryzacja #polskiedrogi #polska
Cztero0404 - Naprawdę uwielbiam czytać komentarze pod takimi filmami na YouTube. Poli...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-24_104737_www.youtube.com

Pobierz
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
trochę debile, ale trochę też normalne że miasto się rozrasta. Tylko musi wtedy powstać alternatywa, a nie likwidujemy i c--j xD

@oreze: alternatywa? Tylko dlaczego uważasz, że miasto, kraj, społeczeństwo powinno sponsorować place zabaw dla ludzi posiadających często samochody za naprawdę gruby hajs? Bo to do tego się sprowadza. Jakby, jak już mają coś sponsorować w Lublinie to bym wolał żeby te pieniądze dali na szpitale, szkoły cokolwiek pożytecznego a
  • Odpowiedz
  • 0
bo wiadomo państwo powinno sponsorować patusiarnie kopiącą kule...

@ekektrykpozdalnym: Dlaczego zawsze dosłownie znajdzie się ktoś kto wyjeżdża z takim idiotycznym argumentem? xDDDD Sorry, ale ja uważam, że na przykład budowanie stadionów z kas miasta to też jest patologia nie wiem Inter i Milan mogą grać na jednym stadionie a Wisła i Cracovia albo Lech i Warta już nie. Inną kwestią jest to, że jak ktoś przyrównuje budowanie boisk przy szkołach
  • Odpowiedz
Dlaczego zawsze dosłownie znajdzie się ktoś kto wyjeżdża z takim idiotycznym argumentem?

@Cztero0404: Idiotycznym? To sytuacja 1:1 sponsorujemy kopaczy kul żeby mogli sobie pokopać 3 razy w grupie i odpaść.

Inną kwestią jest to, że jak ktoś przyrównuje budowanie boisk przy szkołach albo osiedlowych orlików do budowania torów to jest chory
  • Odpowiedz
@Cztero0404:

alternatywa? Tylko dlaczego uważasz, że miasto, kraj, społeczeństwo powinno sponsorować place zabaw dla ludzi posiadających często samochody za naprawdę gruby hajs?

Bo państwo może i powinno inwestować w rzeczy dla dobra społecznego, a jeśli taki ogólnodostępny tor przekłada się na bezpieczeństwo na drogach to wg mnie warto (od razu zaznaczam, że nie mam na to danych). Btw na starym torze wcale nie jeździły tylko wypasione fury dla lansu.
  • Odpowiedz
@r5678

ale jak był tor to mało ludzi szalało na mieście. Mocno się nasiliło jak zlikwidowali tor żeby bloki postawić.

Doubt. Zawsze sie latało. Jak nie na Inżynierskiej to po Solidarności startując co piątek spod maka na Puławskiej. Tor nie rozwiązuje tego że młodzież najbardziej lubi jechać prosto, szybko i w nocy :) Może się wydawać że jest ich więcej, bo wg mnie jest po prostu wiecej bananowców czy małolatów w
  • Odpowiedz
@Cztero0404

alternatywa? Tylko dlaczego uważasz, że miasto, kraj, społeczeństwo powinno sponsorować place zabaw dla ludzi posiadających często samochody za naprawdę gruby hajs?

Bo to samo miasto zaorało Tor Lublin zbudowany przez mieszkańców sprzedając go deweloperowi pod budowe bloków? Zresztą były obietnice i nawet propozycje lokalizacji, ale koniec końców tylko po to żeby ludzi troche uspokoić a później standardowo olać.
  • Odpowiedz
Policja w #lublin zabiera 23 dowody rejestracyjne jakimś drogowym patusom

@Cztero0404: Ale to powiedzieli za co zabrali te dowody rejestracyjne? Za to ze ktos ma auto przerobione na wyscigowe, opony slicki i wali boki na kazdym zakrecie, i wydech generujacy 150db? Bo rownie dobrze mogli 3/4 tych piratów zabrac za to ze ktos sobie wsadził retrofit LED zeby cos widzieć w nocy albo zmienic kierunkowskaz xD

Zreszta policja
  • Odpowiedz
Przytaczany biłgoraj mierzy sie z petycjami mieszkańców o zbyt duży hałas (tor byl budowany w szczerym polu ale mpzp się zmienił i postawiono obok osiedla).

@Grubogruby: tor był przed jakimkolwiek budynkiem mieszkalnym - otwarcie było w 1980 roku i działał praktycznie do czasu rozpoczęcia przebudowy.
Nie ma tam żadnego osiedla tylko domy prywatne. Działki w tamtym miejscu były za pół ceny względem reszty Biłgoraja.
Co więcej jest tam złom który
openordie - >Przytaczany biłgoraj mierzy sie z petycjami mieszkańców o zbyt duży hała...

źródło: 1000040553

Pobierz
  • Odpowiedz
w Lublinie nie ma żadnego toru

@r5678: no ale to ich problem. Skoro chcą uprawiać jakiś sport to muszą zadbać o odpowiednie warunki.

Ja obok siebie nie mam skoczni narciarskiej więc nie trenuję skoków narciarskich.
Nie mam też blisko strzelnicy i nie upoważnia mnie to do tego by iść do parku i tam strzelać do celu.
  • Odpowiedz
trochę debile, ale trochę też normalne że miasto się rozrasta. Tylko musi wtedy powstać alternatywa, a nie likwidujemy i c--j xD

@oreze: Grygowej? Ułęż? Biłgoraj?
  • Odpowiedz