Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +413
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-24_104737_www.youtube.com
Pobierz@Cztero0404: bo wiadomo państwo powinno sponsorować patusiarnie kopiącą kule...
@oreze: alternatywa? Tylko dlaczego uważasz, że miasto, kraj, społeczeństwo powinno sponsorować place zabaw dla ludzi posiadających często samochody za naprawdę gruby hajs? Bo to do tego się sprowadza. Jakby, jak już mają coś sponsorować w Lublinie to bym wolał żeby te pieniądze dali na szpitale, szkoły cokolwiek pożytecznego a
@ekektrykpozdalnym: Dlaczego zawsze dosłownie znajdzie się ktoś kto wyjeżdża z takim idiotycznym argumentem? xDDDD Sorry, ale ja uważam, że na przykład budowanie stadionów z kas miasta to też jest patologia nie wiem Inter i Milan mogą grać na jednym stadionie a Wisła i Cracovia albo Lech i Warta już nie. Inną kwestią jest to, że jak ktoś przyrównuje budowanie boisk przy szkołach
@Cztero0404: Idiotycznym? To sytuacja 1:1 sponsorujemy kopaczy kul żeby mogli sobie pokopać 3 razy w grupie i odpaść.
źródło: 41157-facc68c41ef93f471f7f4844e3b3d569
PobierzBo państwo może i powinno inwestować w rzeczy dla dobra społecznego, a jeśli taki ogólnodostępny tor przekłada się na bezpieczeństwo na drogach to wg mnie warto (od razu zaznaczam, że nie mam na to danych). Btw na starym torze wcale nie jeździły tylko wypasione fury dla lansu.
Doubt. Zawsze sie latało. Jak nie na Inżynierskiej to po Solidarności startując co piątek spod maka na Puławskiej. Tor nie rozwiązuje tego że młodzież najbardziej lubi jechać prosto, szybko i w nocy :) Może się wydawać że jest ich więcej, bo wg mnie jest po prostu wiecej bananowców czy małolatów w
A te wały na przetargi będą wyjaśniać przez następne 10 lat.
Bo to samo miasto zaorało Tor Lublin zbudowany przez mieszkańców sprzedając go deweloperowi pod budowe bloków? Zresztą były obietnice i nawet propozycje lokalizacji, ale koniec końców tylko po to żeby ludzi troche uspokoić a później standardowo olać.
@Cztero0404: Ale podparłeś się nieprawdziwym argumentem i warto to zaznaczyć. Nie ma w Lublinie toru o jakim piszesz.
@Cztero0404: Ale to powiedzieli za co zabrali te dowody rejestracyjne? Za to ze ktos ma auto przerobione na wyscigowe, opony slicki i wali boki na kazdym zakrecie, i wydech generujacy 150db? Bo rownie dobrze mogli 3/4 tych piratów zabrac za to ze ktos sobie wsadził retrofit LED zeby cos widzieć w nocy albo zmienic kierunkowskaz xD
Zreszta policja
@Grubogruby: tor był przed jakimkolwiek budynkiem mieszkalnym - otwarcie było w 1980 roku i działał praktycznie do czasu rozpoczęcia przebudowy.
Nie ma tam żadnego osiedla tylko domy prywatne. Działki w tamtym miejscu były za pół ceny względem reszty Biłgoraja.
Co więcej jest tam złom który
źródło: 1000040553
Pobierz@r5678: no ale to ich problem. Skoro chcą uprawiać jakiś sport to muszą zadbać o odpowiednie warunki.
Ja obok siebie nie mam skoczni narciarskiej więc nie trenuję skoków narciarskich.
Nie mam też blisko strzelnicy i nie upoważnia mnie to do tego by iść do parku i tam strzelać do celu.
@oreze: Grygowej? Ułęż? Biłgoraj?