Wpis z mikrobloga

Naprawdę uwielbiam czytać komentarze pod takimi filmami na YouTube. Policja w #lublin zabiera 23 dowody rejestracyjne jakimś drogowym patusom głownie w bmw, audi, mercedesach i starym golfie (dlaczego mnie to nie dziwi? xD). Zdaniem podobnych im osób to wszystko przez to, że dla tych ludzi się nic nie robi nie ma żadnych torów (co z tego, że nawet w samym Lublinie jest tor) bo wiadomo państwo powinno sponsorować patusiarnie drogową najczęściej w samochodach marki premium xDDDD ( ͡° ͜ʖ ͡°) #samochody #motoryzacja #polskiedrogi #polska
Cztero0404 - Naprawdę uwielbiam czytać komentarze pod takimi filmami na YouTube. Poli...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-24_104737_www.youtube.com

Pobierz
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
piłeś? nie pisz!

@Ligniperdus: Ja akurat dziś nie piłem. Natomiast patrząc na to, że napisałeś 2 razy to samo dosłownie po sobie myślę iż sam powinieneś przestać pić, więcej nie zamierzam ci odpowiadać bo to nie ma sensu zwyczajnie. B--ń dalej drogowych patusów, ale później nie płacz jak ci ktoś babcie rozjedzie na przykład, bo przecież oni muszą się wyszaleć. Ze mnie leci beka, jak zawsze z ludzi którzy nie
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Sam miałem bieda przednionapędowce i jeżdząc po moich zadupiach na drogach publicznych/opuszczonych parkingach bawiłem się ręcznym jak droga pusta była. Uratowało mi to dupę, nie panikuje, wiem kiedy auto wpada w poślizg. Gdyby nie te zabawy to jak miałbym się tego nauczyć xD? Przecież 90% polaków nie pójdzie Ci na JEDEN płatny kurs poślizgu to nie Szwecja ;P
  • Odpowiedz
  • 0
Gdyby nie te zabawy to jak miałbym się tego nauczyć xD? Przecież 90% polaków nie pójdzie Ci na JEDEN płatny kurs poślizgu to nie Szwecja ;P

@niebadzogrem: Ja miałem chociażby taki kurs w ramach prawa jazdy zwyklego po prostu.
  • Odpowiedz