Wpis z mikrobloga

Naprawdę uwielbiam czytać komentarze pod takimi filmami na YouTube. Policja w #lublin zabiera 23 dowody rejestracyjne jakimś drogowym patusom głownie w bmw, audi, mercedesach i starym golfie (dlaczego mnie to nie dziwi? xD). Zdaniem podobnych im osób to wszystko przez to, że dla tych ludzi się nic nie robi nie ma żadnych torów (co z tego, że nawet w samym Lublinie jest tor) bo wiadomo państwo powinno sponsorować patusiarnie drogową najczęściej w samochodach marki premium xDDDD ( ͡° ͜ʖ ͡°) #samochody #motoryzacja #polskiedrogi #polska
Cztero0404 - Naprawdę uwielbiam czytać komentarze pod takimi filmami na YouTube. Poli...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-24_104737_www.youtube.com

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cztero0404: też na to trafiłem.
Zamiast się cieszyć że patologia nie bedzie pałowała swoich 1.8 o 2 w nocy na odcięciu to jeszcze ich próbują bronić.

Jak chcą polatać to mają świeżo otwarty tor w Biłgoraju, jak zbiorą odpowiednią grupę to mogą go bez problemu wynająć.
openordie - @Cztero0404: też na to trafiłem.
Zamiast się cieszyć że patologia nie bed...

źródło: 1000040550

Pobierz
  • Odpowiedz
@Cztero0404: to co podałeś nie jest ogół o dostępne i nie możesz sobie tam wjechać. To teren prywatny i tor do szkoleń jazdy organizowanych przez właściciela czy jakieś imprezy miejskie. Gdzie straż symulator dachowania itp.

Nie ma tak że sobie tam jedziesz wjeżdżasz z ulicy i latasz. Nie służy to do tego i nigdy nie służyło.
  • Odpowiedz
  • 7
ale jak był tor to mało ludzi szalało na mieście. Mocno się nasiliło jak zlikwidowali tor żeby bloki postawić.

@r5678: Przecież to jest totalna nieprawda jakaś.
  • Odpowiedz
  • 2
mieszkasz w Lublinie? Ja mieszkam od urodzenia i pamiętam

@r5678: To teraz będziemy wyciągać kartę lubelaka czy jak, nie wiem mam zejść cebularza i zapić go perłą żeby to potwierdzić? xD ( ͡° ͜ʖ ͡°) Już nawet nie pisząc o tym, że nie trzeba być z Lublina żeby widzieć pewne rzeczy.
  • Odpowiedz
  • 0
Nasiliło się bo auta tańsze i ludzie więcej kasy mają. Łojciec sprzedał pole i dał synkowi na furę, aby dziołchy wyrywał.

@TheDarkSideOfTheMoon: To akurat jest +1 bardzo duże, ba tak wygląda dosłownie sytuacja jak ktoś mieszka albo mieszkał obok jakiejkolwiek szkoły średniej. Dzieciaczki z okolicznych miejscowości a często i po prostu innej dzielnicy potrafią dojeżdżać do szkoły autami po 40-70 tysięcy obecnie nawet nie mówiąc o tych tańszych gdzie od
  • Odpowiedz
@Cztero0404: byłem na na odtj dwa razy, na szkoleniu i później torowaniu, imo ten tor się raczej nie do zabawy autem (a przynajmniej nie p------------z). Ale nawet jakby był tor gdzie można wjechać i upalać auto za darmo w każdej chwili to i tak patusy by tymi swoimi gruzami hałasowali całą noc, co za różnica xD
  • Odpowiedz
  • 3
byłem na na odtj dwa razy, na szkoleniu i później torowaniu, imo ten tor się raczej nie nadaje dla aut.

@oreze: Nie no, wiadomo. Myślę, że główne ulice Lublina i ogólnie ulice Lublina nadają się do tego lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ale jak był tor to mało ludzi szalało na mieście. Mocno się nasiliło jak zlikwidowali tor żeby bloki postawić.

@r5678: oj, nie zgadzam się, w ostatnich 3-4 latach przed zamknięciem toru byłem stałym bywalcem i takich osób jak ze zdjęcia no to było bardzo niewiele,
tzn. mieli oni swoje, imprezy może jeden raz w roku, organizowali sobie jakiś zlot, ale tak "na co dzień" to ich nie było,

osoby które jeździły po torze
  • Odpowiedz
@r5678: tam nawet nie zlikwidowali toru, żeby postawić bloki tylko było jeszcze gorzej:
postawili bloki obok, mieszkańcy nowych bloków, którzy wiedzieli, gdzie kupują, narzekali na hałas i w konsekwencji zlikwidowano tor...
  • Odpowiedz
@Cztero0404

> to co podałeś nie jest ogół o dostępne i nie możesz sobie tam wjechać.

@r5678: Może zamiast wjeżdżać i latać po ulicy w mieście to jeden z drugim dureń poszedłby na kurs który się obywa na płycie poślizgowej. No, ale zapomniałem tam nie można chlać, nie ma jakichś blachar tępych dookoła, trzeba zapłacić za takie coś a przecież oni już płacą za paliwo, ubezpiecznie i zapłacili
  • Odpowiedz