Naprawdę uwielbiam czytać komentarze pod takimi filmami na YouTube. Policja w #lublin zabiera 23 dowody rejestracyjne jakimś drogowym patusom głownie w bmw, audi, mercedesach i starym golfie (dlaczego mnie to nie dziwi? xD). Zdaniem podobnych im osób to wszystko przez to, że dla tych ludzi się nic nie robi nie ma żadnych torów (co z tego, że nawet w samym Lublinie jest tor) bo wiadomo państwo powinno sponsorować patusiarnie drogową najczęściej w samochodach marki premium xDDDD ( ͡°͜ʖ͡°) #samochody #motoryzacja #polskiedrogi #polska
w Lublinie nie ma żadnego toru. Developer osiedle postawił
@r5678: Po wpisaniu tor Lublin, wyskakuje mi to i pisze otwarte. Poza tym jeśli nawet faktycznie nie ma tego toru w LBN to dalej masz tor w Ułęż dość blisko na którym nawet sam byłem
@Cztero0404: to co podałeś nie jest ogół o dostępne i nie możesz sobie tam wjechać. To teren prywatny i tor do szkoleń jazdy organizowanych przez właściciela czy jakieś imprezy miejskie. Gdzie straż symulator dachowania itp.
Nie ma tak że sobie tam jedziesz wjeżdżasz z ulicy i latasz. Nie służy to do tego i nigdy nie służyło.
mieszkasz w Lublinie? Ja mieszkam od urodzenia i pamiętam
@r5678: To teraz będziemy wyciągać kartę lubelaka czy jak, nie wiem mam zejść cebularza i zapić go perłą żeby to potwierdzić? xD ( ͡°͜ʖ͡°) Już nawet nie pisząc o tym, że nie trzeba być z Lublina żeby widzieć pewne rzeczy.
Nasiliło się bo auta tańsze i ludzie więcej kasy mają. Łojciec sprzedał pole i dał synkowi na furę, aby dziołchy wyrywał.
@TheDarkSideOfTheMoon: To akurat jest +1 bardzo duże, ba tak wygląda dosłownie sytuacja jak ktoś mieszka albo mieszkał obok jakiejkolwiek szkoły średniej. Dzieciaczki z okolicznych miejscowości a często i po prostu innej dzielnicy potrafią dojeżdżać do szkoły autami po 40-70 tysięcy obecnie nawet nie mówiąc o tych tańszych gdzie od
@Cztero0404: byłem na na odtj dwa razy, na szkoleniu i później torowaniu, imo ten tor się raczej nie do zabawy autem (a przynajmniej nie p------------z). Ale nawet jakby był tor gdzie można wjechać i upalać auto za darmo w każdej chwili to i tak patusy by tymi swoimi gruzami hałasowali całą noc, co za różnica xD
ale jak był tor to mało ludzi szalało na mieście. Mocno się nasiliło jak zlikwidowali tor żeby bloki postawić.
@r5678: oj, nie zgadzam się, w ostatnich 3-4 latach przed zamknięciem toru byłem stałym bywalcem i takich osób jak ze zdjęcia no to było bardzo niewiele, tzn. mieli oni swoje, imprezy może jeden raz w roku, organizowali sobie jakiś zlot, ale tak "na co dzień" to ich nie było,
@r5678: tam nawet nie zlikwidowali toru, żeby postawić bloki tylko było jeszcze gorzej: postawili bloki obok, mieszkańcy nowych bloków, którzy wiedzieli, gdzie kupują, narzekali na hałas i w konsekwencji zlikwidowano tor...
> to co podałeś nie jest ogół o dostępne i nie możesz sobie tam wjechać.
@r5678: Może zamiast wjeżdżać i latać po ulicy w mieście to jeden z drugim dureń poszedłby na kurs który się obywa na płycie poślizgowej. No, ale zapomniałem tam nie można chlać, nie ma jakichś blachar tępych dookoła, trzeba zapłacić za takie coś a przecież oni już płacą za paliwo, ubezpiecznie i zapłacili
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-24_104737_www.youtube.com
Pobierz@r5678: Po wpisaniu tor Lublin, wyskakuje mi to i pisze otwarte. Poza tym jeśli nawet faktycznie nie ma tego toru w LBN to dalej masz tor w Ułęż dość blisko na którym nawet sam byłem
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-24_111357_www.google.com
Pobierzźródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-24_111714_www.google.com
PobierzZamiast się cieszyć że patologia nie bedzie pałowała swoich 1.8 o 2 w nocy na odcięciu to jeszcze ich próbują bronić.
Jak chcą polatać to mają świeżo otwarty tor w Biłgoraju, jak zbiorą odpowiednią grupę to mogą go bez problemu wynająć.
źródło: 1000040550
PobierzNie ma tak że sobie tam jedziesz wjeżdżasz z ulicy i latasz. Nie służy to do tego i nigdy nie służyło.
Komentarz usunięty przez moderatora
@r5678: Przecież to jest totalna nieprawda jakaś.
@rajman: Przypominam, że argumentem tych ludzi jest to iż miłośnicy motoryzacji doskonalą swoją jazdę
@r5678: To teraz będziemy wyciągać kartę lubelaka czy jak, nie wiem mam zejść cebularza i zapić go perłą żeby to potwierdzić? xD ( ͡° ͜ʖ ͡°) Już nawet nie pisząc o tym, że nie trzeba być z Lublina żeby widzieć pewne rzeczy.
@TheDarkSideOfTheMoon: To akurat jest +1 bardzo duże, ba tak wygląda dosłownie sytuacja jak ktoś mieszka albo mieszkał obok jakiejkolwiek szkoły średniej. Dzieciaczki z okolicznych miejscowości a często i po prostu innej dzielnicy potrafią dojeżdżać do szkoły autami po 40-70 tysięcy obecnie nawet nie mówiąc o tych tańszych gdzie od
@oreze: Nie no, wiadomo. Myślę, że główne ulice Lublina i ogólnie ulice Lublina nadają się do tego lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@r5678: oj, nie zgadzam się, w ostatnich 3-4 latach przed zamknięciem toru byłem stałym bywalcem i takich osób jak ze zdjęcia no to było bardzo niewiele,
tzn. mieli oni swoje, imprezy może jeden raz w roku, organizowali sobie jakiś zlot, ale tak "na co dzień" to ich nie było,
osoby które jeździły po torze
postawili bloki obok, mieszkańcy nowych bloków, którzy wiedzieli, gdzie kupują, narzekali na hałas i w konsekwencji zlikwidowano tor...