Ostatnio mieliśmy rozmowę ze znajomymi i padł temat związków dziewczyn 20-20 paroletnich z chłopami ponad 35 i oczywiście wszystkie chłopy, że zajebiście(ci co mogli to tak mówili oczywiście( ͡°͜ʖ͡°)), a baby, że zboczone i fujka(to, że między moim kumplem i jego narzeczoną jest 13 lat różnicy to nikt już nie brał pod uwagę bo ona przekroczyła mityczną młodość czyli 25 lat i już ją małolaty w-------ą).
Jak myślą Mireczki? Mówimy oczywiście o normalnym związku, a nie relacji
@zeroksero: Czemu zakładasz, że starsi którzy wiążą się z młodszymi to Ci których nikt nie chciał, a nie Ci którzy wybierają po prostu młodsze? Wydaje mi się, że w większości przypadków facet mając opcje zawsze wybierze młodszą.
A Tych których żadna nie chce to ich młodsze tym bardziej nie będą chciały
@Kiedys_Mialem_Fejm: największy problem z tym mają zazwyczaj kobiety po trzydziestce xD
Taka Dorota Wellman na przykład w jednym wywiadzie chwaliła się jak to będąc nastolatką związała się ze starszym facetem i ile tej relacji zawdzięcza; w innym natomiast takich facetów którzy oglądają się za młodszymi nazywa "podtatusiałami donżuanami" xD
@Kiedys_Mialem_Fejm moja ostatnia była 11 lat młodsza i było elegancko. Zdrowszy związek niż z laską która była niemal moją rówieśniczka. Z resztą bez przesady, kto by chciał rówieśniczkę mając 35 lat, przecież one są stare, fujka.
@centerario: dlaczego? Ja jestem zwolenniczką związków lekko starszy mężczyzna i lekko młodsza kobieta. Optymalnie 5 lat, max. do 10 lat różnicy. Jeszcze powiedzmy do 15 lat to ma szansę być związek (chociaż łatwo o spore różnice pokoleniowe i mentalne), ale powyżej to już jakieś szukanie tatuśka, a nie partnera.
I mówimy tu o związkach, gdzie ta młodsza partnerka jest 18+
@Kiedys_Mialem_Fejm do momentu kiedy ta para ma odpowiednio 35 i 50 lat to jeszcze luz, ale już 40 i 60 to związek zaczyna się zmieniać w opiekę nad starym dziadem, tudzież facet musi pogodzić się z przerastającym porożem, albo częściej: z rozwodem i dużym deficytem materialnym.
Jak myślą Mireczki? Mówimy oczywiście o normalnym związku, a nie relacji
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Fujka czy nie?
Zawsze jakoś to baby mają z tego powodu problem
Komentarz usunięty przez moderatora
@Rudz1elec: Dopóki one są te młode to nie mają, problem zaczyna się po 25( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zeroksero: Czemu zakładasz, że starsi którzy wiążą się z młodszymi to Ci których nikt nie chciał, a nie Ci którzy wybierają po prostu młodsze? Wydaje mi się, że w większości przypadków facet mając opcje zawsze wybierze młodszą.
A Tych których żadna nie chce to ich młodsze tym bardziej nie będą chciały
Taka Dorota Wellman na przykład w jednym wywiadzie chwaliła się jak to będąc nastolatką związała się ze starszym facetem i ile tej relacji zawdzięcza; w innym natomiast takich facetów którzy oglądają się za młodszymi nazywa "podtatusiałami donżuanami" xD
Nie znam takich przypadków, żeby stary chłop bajerował małolatę i jej jakąś wielką krzywdę zrobił, a znam parę związków gdzie to normalnie funkcjonuje
Z resztą bez przesady, kto by chciał rówieśniczkę mając 35 lat, przecież one są stare, fujka.
I mówimy tu o związkach, gdzie ta młodsza partnerka jest 18+
@zeroksero: Nie bardziej niż samotne kobiety po 30. Te to dopiero mają w bani ciężko